Twitter
Tweets by autohifistudio
Youtube
Pinterest
Blogger

Megtekintett termékek

Gyártók

Blue 7000 Nagyobb

Blue 7000

Új

Időzítővel ellátott, dupla ózonlapos, 7 g/óra ózonkibocsátással rendelkező ózongenerátor. Gépjárművek belső terének és klímájának, valamint normál méretű szobák és lakások szagtalanítására és fertőtlenítésére.
  • Áramfogyasztás: 100W
  • Aktív ózonkibocsátás: 3500mg/h vagy 7000mg/h
  • Ózonlap mérete: 2 lap / 90x50mm
  • Ózonlap élettartama: 1000 munkaóra vagy 1 év
  • garancia 3 év

Bővebb leírás

84 000 Ft‎

Egyéb infó

Ozonegenerator Blue 7000

A Blue 7000 típusú ózongenerátor egy időzítővel ellátott, dupla ózonlapos, 7 g/h ózonkibocsátással rendelkező lég- és klímatisztító, amelyet gépjárművek belső terének és klímájának, valamint normál méretű szobák és lakások szagtalanítására és fertőtlenítésére is használunk.

Az erősebb változatok már akár ipari felhasználásra is megfelelőek, valamint léteznek folyamatosan üzemeltethető levegőszűrő rendszerrel ellátott, kifejezetten szobai változatok is.

AZ ÓZONKEZELÉS környezetbarát, vegyszermentes tisztítás.

Az ózonkezelés ma már igen elterjedt, széles körben alkalmazott légtisztító, fertőtlenítő eljárás. Lakásokban, gépjárművekben, ipari épületekben, éttermi konyhákban, orvosi rendelőkben, öltözőkben és konditermekben, medencékben, élelmiszerek tárolására használt helységekben és minden olyan helyen használható, ahol szükséges a kórokozó mentes környezet, a jó és tiszta levegő.

Vissza

Az ózongáz az egyik legerősebb fertőtlenítéshez használt hatóanyag, ami 50-szer hatékonyabb és 3000-szer gyorsabb, mint a klór. A kellemetlen szagokat semlegesíti és megszünteti, legyen az cigarettafüst, étel, vegyszer vagy dohos szag. Nincs olyan kórokozó mely ellen tud állni az ózon fertőtlenítő erejének, így a levegőben, felületeken megtapadó vírusok, baktériumok, penész és gombák elleni harcban is hatékony segítség. Az ózongázzal történő kezelés során semmilyen vegyszerre nincs szükség, így a tisztítási folyamat környezetbarát.

pollenek_x110   legionella_x110   bacilus-bakterium_x110

Az ózongáz (O3) három oxigén atomot tartalmaz, míg a belélegzett levegő kettőt. Amikor a rendkívül reaktív ózon molekulák baktériumokkal, vírusokkal és egyéb szagokat okozó részecskékkel érintkeznek, bekövetkezik az oxidáció, amely során ezek a káros részecskék teljesen elpusztulnak, míg az ózon molekula oxigénné (O2) alakul át a kémiai folyamat végén. Tehát a kezelés után nem marad más, mint friss O2 dús levegő.

Fontos megemlíteni, hogy az ózongáz mérgező, nagy mennyiségű, hosszú távú belégzése irritáló és káros lehet, ezért a kezelés alatt ne tartózkodjon senki és semmilyen élőlény a kezelt területen. Éppen az erős oxidáló képessége miatt az ózon igen rövid életű. Mivel az ózon molekulák a levegőben mindig találnak maguknak megkötni való port, szennyeződést, kórokozót, így körülbelül 30 perc elteltével nagy részük visszaalakul oxigénné, ezért a kezelés utáni 30 perccel már biztonságosan elfoglalható a kezelt terület.

AUTÓS KLÍMATISZTÍTÁS ÓZONNAL
műszerfal megbontása és vegyszerek nélkül

 

Az ózongenerátor bármilyen adalékanyag és kemikália nélkül, ózongáz termelésével, a műszerfal megbontása nélkül tudja fertőtleníteni és szagtalanítani az autók klímarendszerét és belső terét.

Az egészséges friss levegő mindenki számára fontos. A makacs, eltüntethetetlennek vélt szagok teljes mentesítése ózontechnológiával. Nem hagy nyomot maga után, csak kellemes friss tavaszi eső illatot.

A gépjárművek klímaberendezése optimális körülményeket teremt a mikroorganizmusok elszaporodásához. A baktériumok és gombák mellett a különböző vírusok is kedvelik a klímarendszer nedves, sötét és nehezen hozzáférhető részeit. A gépjármű szellőző ventilátora a betegséget okozó anyagokat a belső térbe juttatja. Ezek a részecskék a belélegezve nyálkahártya irritációt, megfázásszerű tüneteket, fáradékonyságot, fejfájást, de akár allergiát vagy más légúti megbetegedéseket is előidézhet.

Az autó higiéniai tisztításokat évente 4-szer ajánlott elvégezned, de 2-szer tavasszal és az ősszel

Vélemények

Írd meg véleményed

Blue 7000

Blue 7000

Időzítővel ellátott, dupla ózonlapos, 7 g/óra ózonkibocsátással rendelkező ózongenerátor. Gépjárművek belső terének és klímájának, valamint normál méretű szobák és lakások szagtalanítására és fertőtlenítésére.
  • Áramfogyasztás: 100W
  • Aktív ózonkibocsátás: 3500mg/h vagy 7000mg/h
  • Ózonlap mérete: 2 lap / 90x50mm
  • Ózonlap élettartama: 1000 munkaóra vagy 1 év
  • garancia 3 év

5 Hasonló termék: