Twitter
Tweets by autohifistudio
Youtube
Pinterest
Blogger

Gyártók

telepített traffipaxjelzőtelepített traffipaxjelző nem csak, hogy nem illegális, de még biztonságosabbá is teheti az utakat!

telepített traffipaxjelző lényegében egy olyan berendezés, melynek érzékelői a rendszámtábla keretében kerülnek elhelyezésre, így idejekorán képesek érzékelni a lézeres sebességmérőket. Ez azonban nem a gyorshajtás elősegítésére szolgál, hanem a vezetés biztonságát hivatott növelni - hogy miért és hogyan, az alábbiakban kifejtjük.

A sebességhatárok kijelölése hasznos és praktikus, azonban akad egy hátulütője is, amit a döntéshozók nem vesznek figyelembe. Képzeljük el, hogy egy útszakaszon a korábbiakhoz képest lecsökken a sebesség, azaz egy ideig 100 kilométeres óránkénti sebességgel haladhattunk, de egy tábla figyelmeztet, hogy a továbbiakban már csak 80 km/h lehet a maximális sebességünk. Mivel nem ehhez szoktunk hozzá, csak úgy tudjuk tartani, ha folyamatosan figyeljük a sebességmérőt, vagyis a szemünk időnként nem az útra figyel, hanem máshová. A kérdés, hogy mi a veszélyesebb: a magasabb sebesség, vagy az, ha nem az utat figyeljük?

telepített traffipaxjelző itt segít be, hiszen jelzi a lézeres sebességmérőket, így csak olyankor kell a szemünket a sebességmérőn tartani, amikor a telepített traffipaxjelző külső sebességmérést érzékel, minden egyéb esetben pedig inkább az útra figyelhetünk, így pedig elkerülhetőek a veszélyes helyzetek.

Az általunk forgalmazott, PGT LaserAlert telepített traffipaxjelző rejtetten szerelhető fel az autóra, és érzékeli a lézeres sebességmérők jelét, a tulajdonos pedig értesítést kap, ha éppen mobil sebességmérés történik az útvonalán. Eközben a telepített traffipaxjelző nem bocsát ki jeleket, és nem akadályozza a sebességmérést sem, csupán figyelmeztetést ad. Ennek köszönhetően az autó vezetője szükség esetén korrigálhatja haladási sebességét.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a telepített traffipaxjelzők iránt, tekintse meg webáruházunk kínálatát, válasszon, majd rendeljen mindössze néhány kattintással, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!