Twitter
Tweets by autohifistudio
Youtube
Pinterest
Blogger

Új termékek

  • Kicx St 1.1500 DF
    Kicx St 1.1500 DF

    D oszályú erősítőTeljesítmény:4 ohm 1x650W2 ohm 1x1050W1 ohm 1x1500WJel...

    80 000 Ft‎

Gyártók

telepített traffipaxjelzőtelepített traffipaxjelző nem csak, hogy nem illegális, de még biztonságosabbá is teheti az utakat!

telepített traffipaxjelző lényegében egy olyan berendezés, melynek érzékelői a rendszámtábla keretében kerülnek elhelyezésre, így idejekorán képesek érzékelni a lézeres sebességmérőket. Ez azonban nem a gyorshajtás elősegítésére szolgál, hanem a vezetés biztonságát hivatott növelni - hogy miért és hogyan, az alábbiakban kifejtjük.

A sebességhatárok kijelölése hasznos és praktikus, azonban akad egy hátulütője is, amit a döntéshozók nem vesznek figyelembe. Képzeljük el, hogy egy útszakaszon a korábbiakhoz képest lecsökken a sebesség, azaz egy ideig 100 kilométeres óránkénti sebességgel haladhattunk, de egy tábla figyelmeztet, hogy a továbbiakban már csak 80 km/h lehet a maximális sebességünk. Mivel nem ehhez szoktunk hozzá, csak úgy tudjuk tartani, ha folyamatosan figyeljük a sebességmérőt, vagyis a szemünk időnként nem az útra figyel, hanem máshová. A kérdés, hogy mi a veszélyesebb: a magasabb sebesség, vagy az, ha nem az utat figyeljük?

telepített traffipaxjelző itt segít be, hiszen jelzi a lézeres sebességmérőket, így csak olyankor kell a szemünket a sebességmérőn tartani, amikor a telepített traffipaxjelző külső sebességmérést érzékel, minden egyéb esetben pedig inkább az útra figyelhetünk, így pedig elkerülhetőek a veszélyes helyzetek.

Az általunk forgalmazott, PGT LaserAlert telepített traffipaxjelző rejtetten szerelhető fel az autóra, és érzékeli a lézeres sebességmérők jelét, a tulajdonos pedig értesítést kap, ha éppen mobil sebességmérés történik az útvonalán. Eközben a telepített traffipaxjelző nem bocsát ki jeleket, és nem akadályozza a sebességmérést sem, csupán figyelmeztetést ad. Ennek köszönhetően az autó vezetője szükség esetén korrigálhatja haladási sebességét.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a telepített traffipaxjelzők iránt, tekintse meg webáruházunk kínálatát, válasszon, majd rendeljen mindössze néhány kattintással, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!