Twitter
Tweets by autohifistudio
Youtube
Pinterest
Blogger

Gyártók

Fontos információ a lézerblokkolókról!

lézerblokkolóSokan azért nem vásárolnak lézerblokkolót, mert attól tartanak, hogy komoly bírságokra számíthatnak miatta, holott erről szó sincs: a hatályos jogszabályok engedélyezik a traffipaxok előrejelzését!

A hatályos jogszabály szerint bármilyen lézerblokkoló berendezés használható, amennyiben az nem akadályozza, vagy befolyásolja a közúti ellenőrzést. A passzív előrejelző berendezések pedig tökéletesen megfelelnek ennek a kitételnek, ráadásul a legtöbbjük parkolósegéd funkcióval is bír! Ennek köszönhetően az EU egész területén legális a lézerblokkolók használata, vagyis nem kell aggódni amiatt, hogy gigantikus bírságokat szabnak ki a rendőrök egy közúti ellenőrzés során.

Lényeges, hogy a lézerblokkoló nem arra bátorítja a tulajdonosát, hogy jóval a megengedett sebesség fölött száguldozzon; tekinthetünk rá biztonsági felszerelésként is. Vezetés közben az út helyett a sebességmérő kamerát figyelni balesetveszélyes, ám a lézerblokkoló segít, hogy ezt viszonylag ritkán kelljen megtenni.

Amennyiben Ön is szeretne lézerblokkolót vásárolni, tekintse meg kínálatunkat, kérdés esetén pedig keressen bennünket elérhetőségeinken!