Twitter
Tweets by autohifistudio
Youtube
Pinterest
Blogger

Kategóriák

Új termékek

 • Audio System Carbon 130.2
  Audio System Carbon 130.2

  A 2 csatornás analóg A/B osztályú, nagy teljesítményű erősítő...

  38 000 Ft‎
 • Kicker TCWC104
  Kicker TCWC104

  Mélysugárzó láda, Comp C 25 cm gyári Kicker, fekete kárpit, sárga...

  51 900 Ft‎
 • Kicker TRTP102
  Kicker TRTP102

  Mélysugárzó láda 25 cm, CompRT mélysugárzóval, lefelé néző extra lapos...

  96 900 Ft‎
 • Kicker TCWRT102
  Kicker TCWRT102

  Mélysugárzó láda 25 cm, CompRT mélysugárzóval, extra lapos kivitel,...

  89 900 Ft‎

Gyártók

MélyládákMélyládák nélkül nincs testes hangzás, se élvezetes zene hallgatás az autóban! Nálunk megtalálja a legjobbat, amit az autójába keres!

mélyládáknak köszönhető, hogy az erőteljes, telt hangzás, a súlyos basszusok nem hiányoznak a zeneszámokból. Az autóhifi mélyládák nélkül nem lehet teljes. Ha még nincs ilyen kiegészítője, akkor találja meg nálunk az új, 20 cm mélyládát vagy akár a 30 cm mélyládát! Nem gond, ha nem a szakértője ezeknek a termékeknek, mert mi viszont azok vagyunk! A kínálatunkban a legjobb, márkás tartozékok vásárolhatóak meg kedvező mélyláda árakon, olyan gyártóktól, mint a Kenwood, a Hertz vagy a Mac Audio. Tervezzen hosszú távra egy minőségi mélyládával és a zenehallgatást is vegye komolyan!

Forduljon hozzánk bizalommal és érdeklődjön tőlünk azokról a termékekről, amik tetszenek, de úgy érzi, hogy nem tud róluk eleget! A mélyláda árakról szintén szívesen adunk bővebb felvilágosítást a vásárlóknak. A honlapon szereplő elérhetőségeken tudhat meg többet az általunk forgalmazott autóhifi tartozékokról!