Twitter
Tweets by autohifistudio
Youtube
Pinterest
Blogger

Kategóriák

Új termékek

 • Audio System Carbon 130.2
  Audio System Carbon 130.2

  A 2 csatornás analóg A/B osztályú, nagy teljesítményű erősítő...

  38 000 Ft‎
 • Kicker TCWC104
  Kicker TCWC104

  Mélysugárzó láda, Comp C 25 cm gyári Kicker, fekete kárpit, sárga...

  51 900 Ft‎
 • Kicker TRTP102
  Kicker TRTP102

  Mélysugárzó láda 25 cm, CompRT mélysugárzóval, lefelé néző extra lapos...

  96 900 Ft‎
 • Kicker TCWRT102
  Kicker TCWRT102

  Mélysugárzó láda 25 cm, CompRT mélysugárzóval, extra lapos kivitel,...

  89 900 Ft‎

Gyártók

ózongenerátorokA jelenlegi járványhelyzetben az emberek folyamatosan egészségügyi kockázatoknak vannak kitéve. A többség mindent megtesz azért, hogy ezek mérséklődjenek. Ez esetben nagyon fontos, hogy a fertőtlenítés ne csupán a felületeknél kerüljön előtérbe, hanem a levegőnél is, mert rengeteg baktérium, vírus terjed a térben is. Amennyiben Ön is százszázalékos higiéniát szeretne teremteni környezetében, válassza ehhez az ózongenerátorokat!

Az ózongenerátorokkal jelentős mértékben csökkentheti az egészségügyi kockázatokat. A készülékekkel a különböző kórokozók teljesen kiirthatók a levegőből, így nem kell aggódnia a saját és mások egészsége miatt. A berendezések egyszerűen karbantarthatók, és még az allergiában szenvedők számára is segítséget nyújtanak.

Legyen szó magáningatlanról, munkahelyről, orvosi rendelőkről, az ózongenerátorok ideális megoldást nyújtanak a biztonságos környezet kialakításához. Webáruházunkból könnyedén megrendelheti a készüléket. Ha bővebb információkra lenne szüksége, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken!