Twitter
Tweets by autohifistudio
Youtube
Pinterest
Blogger

Gyártók

autóriasztó bekötésAutót vásárol, és szeretne mindent megtenni a biztonság érdekében? Gyakran hagyja őrizetlenül a gépjárművét? Döntsön az autóriasztó bekötés mellett!

Ha nem a saját gépjárműve védelméről gondoskodik, hanem szerelőként tevékenykedik, szintén nagy szüksége lehet autóriasztó webáruházunk szolgáltatására. Többféle termék áll a rendelkezésére, amelyek lehetővé teszik a magasabb fokú védelem biztosítását.

A meglévő gépjármű esetén, új autóval történő közlekedésnél pedig főként célszerű az autóriasztó bekötés. Ezzel sokat tehet az illetéktelenek által okozott károk megelőzéséért. Bárki próbálja a járművet kinyitni, vagy külsőleg kárt okozna, a rendszer rögtön jelez, amire minden járókelő figyelmes lesz. Attól függően, hogy milyen igényei vannak, vagy melyik típus felszereléséről szeretne gondoskodni, más-más termékek tesznek eleget az elvárásoknak. 

Ütésérzékelővel ellátott, kétkörös indítástiltással rendelkező, ultrahangos mozgásérzékelővel felszerelt autóriasztó bekötésére egyaránt van lehetőség. A korszerű módszerek által kétirányú rádiócsatornával ellátott biztonsági rendszer szolgáltatás is igénybe vehető. 

Az őrzött parkoló, a fedett, zárható garázs sokat jelent minden autó számára, hiszen hatékonyan óvják ezeket. Sok esetben azonban nem megoldható ilyen környezetben a tárolás, és szükség lehet a gépjármű hosszú órákon, esetleg napokon át tartó szabadtéri, őrizetlen területen való tárolására. Ilyenkor elengedhetetlen az autóriasztó alkalmazása, hiszen enélkül könnyen okozhatnak kárt a közlekedési eszközben, vagy egyszerűen el is tulajdoníthatják

Kímélje meg magát a kellemetlenségektől, járuljon hozzá a jármű állandó biztonságához megfelelő módszerrel! Ismerkedjen meg autóriasztó webáruházunk kiváló minőségű, hosszú időn keresztül helytálló termékeivel, és alkalmazza az Ön számára tökéletes eszközt! 

Más hasznos megoldásokkal is várjuk, amelyek lehetővé teszik a kényelmesebb és biztonságosabb közlekedést. Bármilyen kérdése merül fel, keressen bennünket bizalommal telefonon vagy e-mailben!