Twitter
Tweets by autohifistudio
Youtube
Pinterest
Blogger

Új termékek

  • Kicx St 1.1500 DF
    Kicx St 1.1500 DF

    D oszályú erősítőTeljesítmény:4 ohm 1x650W2 ohm 1x1050W1 ohm 1x1500WJel...

    80 000 Ft‎

Gyártók

Traffipax védelem: legális?

Sokan bűncselekményként tekintenek a traffipax védelemre, illetve bűnözőkként az ezt használó autósokra, holott erről szó sincs: a traffipax védelemre szolgáló lézerblokkolók teljesen legálisak 2020-ban is!

A hatályos jogszabályok kimondják, hogy a traffipaxok előrejelzése szabályszerű egészen addig, amíg a közlekedésre nincs befolyással, azaz nem akadályozza, vagy veszélyezteti azt. A traffipax védelemre szolgáló lézerblokkolók - passzív működésük okán - nem is tudnák akadályozni, illetve veszélyeztetni, így mindenben megfelelnek az előírásoknak. Fontos tudni, hogy nem csupán Magyarország határain belül, de az EU egész területén legális a használatuk, vagyis nem kell aggódni a bírságok miatt. Mivel ráadásul biztonsági felszerelésnek minősül egyes országokban, előnyös is a használata, hiszen nem csak a traffipax védelemre szolgál, hanem a sofőr és utasai életét is védi.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a traffipax védelem iránt, és szeretne lézerblokkolót vásárolni, tekintse meg kínálatunkat, ha pedig kérdése lenne, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!