Twitter
Tweets by autohifistudio
Youtube
Pinterest
Blogger

Kategóriák

Új termékek

 • Audio System Carbon 130.2
  Audio System Carbon 130.2

  A 2 csatornás analóg A/B osztályú, nagy teljesítményű erősítő...

  38 000 Ft‎
 • Kicker TCWC104
  Kicker TCWC104

  Mélysugárzó láda, Comp C 25 cm gyári Kicker, fekete kárpit, sárga...

  51 900 Ft‎
 • Kicker TRTP102
  Kicker TRTP102

  Mélysugárzó láda 25 cm, CompRT mélysugárzóval, lefelé néző extra lapos...

  96 900 Ft‎
 • Kicker TCWRT102
  Kicker TCWRT102

  Mélysugárzó láda 25 cm, CompRT mélysugárzóval, extra lapos kivitel,...

  89 900 Ft‎

Gyártók

Traffipax védelem: legális?

Sokan bűncselekményként tekintenek a traffipax védelemre, illetve bűnözőkként az ezt használó autósokra, holott erről szó sincs: a traffipax védelemre szolgáló lézerblokkolók teljesen legálisak 2020-ban is!

A hatályos jogszabályok kimondják, hogy a traffipaxok előrejelzése szabályszerű egészen addig, amíg a közlekedésre nincs befolyással, azaz nem akadályozza, vagy veszélyezteti azt. A traffipax védelemre szolgáló lézerblokkolók - passzív működésük okán - nem is tudnák akadályozni, illetve veszélyeztetni, így mindenben megfelelnek az előírásoknak. Fontos tudni, hogy nem csupán Magyarország határain belül, de az EU egész területén legális a használatuk, vagyis nem kell aggódni a bírságok miatt. Mivel ráadásul biztonsági felszerelésnek minősül egyes országokban, előnyös is a használata, hiszen nem csak a traffipax védelemre szolgál, hanem a sofőr és utasai életét is védi.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a traffipax védelem iránt, és szeretne lézerblokkolót vásárolni, tekintse meg kínálatunkat, ha pedig kérdése lenne, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!