Twitter
Tweets by autohifistudio
Youtube
Pinterest
Blogger

Gyártók

telepített traffipax jelzőkA közúti sebességmérő műszerek többé nem rontják el az autózást. A telepített traffipax jelzők egyszer sem hibáznak, így Ön sem fog.

A közlekedési szabálysértések és a balesetek számának visszaszorítására az utakon telepített traffipaxok teszik a dolgukat. A rendőrség lézeres, radaros és telepített sebességmérőket is bevet a szabálytalanul közlekedők lefülelésére és az érvényben lévő sebességhatárokat átlépő autósok megbírságolására.

Ezek ellen a sebességmérők ellen szerencsére lehet és kell is védekezni. Csupán a megfelelő mérőműszert kell beszerezni hozzá és azt beszerelni az autóba. Az autós akkor jár a legjobban, ha olyan műszerrel indul útnak, ami a mozgó és a telepített sebességmérőket is képes érzékelni vagy jelezni. A KIYO terméke, a KIYO GPS U1 egy olyan detektor, ami komplex védelemmel képes ellátni a járművet, illetve az autóst.

A mozgó sebességmérők jelzéseit be tudja fogni a műszer, erre más modellek is képesek. A telepített traffipaxokkal azonban már más a helyzet. Ezek a sebességmérők ugyanis nem bocsátanak ki érzékelhető jeleket. A KIYO rendelkezik egy pontos és teljes adatbázissal az összes, elhelyezett, hazai, telepített traffipax helyére vonatkozóan.

Az autós tudni fogja, ha közeledik egy sebességmérő ponthoz, de azt is a tudomására juttatja a készülék, hogy hány méter távolságra van a sebességmérő. Ha átlépte a sebességkorlátozást, a készülék jelzi és figyelmeztet, hogy csökkentsen a haladási sebességen.

KIYO GPS U1 telepített traffipax jelzővel egy olyan készülékre tudja bízni magát az autós, aminek semmi nem kerüli el a figyelmét és minden, lényeges információt megoszt a sofőrrel. 

Az autózás ezernyi veszélyt tartogat, amellett, hogy igazán élményekkel teli és rugalmas módja az utazásnak. Figyeljen oda a volán mögül arra, hogy mindig biztonságos és a szabályokat betartó utakat tudjon lebonyolítani! Ebben lesznek a segítségére az olyan eszközök, mint amilyen a KIYO telepített traffipax jelzője is. Rendelje meg a webáruházunkból és nemsokára a sebességmérés sem jelent majd fenyegető veszélyt, ha autóba ül!