Twitter
Tweets by autohifistudio
Youtube
Pinterest
Blogger

Kategóriák

Új termékek

 • Trevi XF 750
  Trevi XF 750

  Rendelkezik a készülék Bluetooth kapcsolattal, így okos eszközünkkel...

  76 000 Ft‎
 • Trevi XF 1250
  Trevi XF 1250

  A Trevi hordozható hangszórója beépített MP3 fájllejátszóval, közvetlen...

  65 000 Ft‎
 • Trevi XF 3100 KB
  Trevi XF 3100 KB

  A Trevi XF 3100 KB egy nagy teljesítményű party hangfal, Fire Flame...

  119 990 Ft‎
 • Focal IC FORD 165 16,5cm-es Ford Specifikus Koax
  Focal IC FORD 165 16,5cm-es Ford Specifikus Koax

  Focal IC FORD 165 16,5cm átmérőjű Ford specifikus Koax Hangszóró, 60W...

  56 000 Ft‎

Gyártók

Lézerblokkoló rendelésLézerblokkoló rendelés megbízható webshopból, rövid szállítási határidővel, kedvező áron, nagy választékból! Forduljon hozzánk, ha hatékony eszközt keres!

Aki rendszeresen vezet, azzal még a legnagyobb óvatosság és figyelem mellett is előfordulhat, hogy átlépi a megengedett sebességet. Ezt lehet, hogy akkor észre sem veszi, csak utólag, amikor szembesül vele, hogy megbírságolták. Ilyenkor persze már sajnos nincs mit tenni, de jó tudni, hogy az ilyen helyzetek nagy része megelőzhető! A lézerblokkoló rendelés megoldást nyújt a lézeres elvű sebességmérési módok ellen. 

lézerblokkoló rendelés hazánkban nem ütközik jogszabályba. A készülék előnye, hogy néhány másodpercig meggátolja az ilyen elven működő sebességmérőkkel történő mérést, így ezen idő alatt le lehet lassítani a megengedett sebességre. A berendezés fénnyel és hangjelzéssel figyelmezteti a sofőrt a mérésre. Fontos, hogy a lézerblokkoló rendeléssel csak a lézeres elven működő mérésekről szerezhetünk előre tudomást, a radarosakról nem! 

A lézerblokkoló rendeléshez mindenképpen megbízható céget keressünk, ami hatékonyan működő készülékeket kínál! Egy rapszodikusan üzemelő berendezés hamis biztonságérzetet ad, az ára pedig feleslegesen kidobott pénz. Webshopunkban a lézerblokkoló rendelés ügyfélbarát feltételekkel bonyolítható le. Az általunk kínált készülékek megbízhatóak, Magyarországon nem ütközik jogszabályba a használatuk. A választék könnyen áttekinthető, a vásárlás pedig néhány kattintással lebonyolítható. A házhoz szállítást rövid határidővel biztosítjuk, így a megrendelt készülék pár nap múlva már használható is. A lézerblokkoló rendelést ráadásul kedvező áron valósíthatja meg, ha hozzánk fordul a készülékért. 

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését és a lézerblokkoló rendelés mellett döntött, tekintse meg termékeinket és válogasson kedvére! Ha további információra lenne szüksége vagy kérdése merült fel, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeink bármelyikén, szívesen állunk rendelkezésére!