Twitter
Tweets by autohifistudio
Youtube
Pinterest
Blogger

Kategóriák

Új termékek

 • Audio System Carbon 130.2
  Audio System Carbon 130.2

  A 2 csatornás analóg A/B osztályú, nagy teljesítményű erősítő...

  38 000 Ft‎
 • Kicker TCWC104
  Kicker TCWC104

  Mélysugárzó láda, Comp C 25 cm gyári Kicker, fekete kárpit, sárga...

  51 900 Ft‎
 • Kicker TRTP102
  Kicker TRTP102

  Mélysugárzó láda 25 cm, CompRT mélysugárzóval, lefelé néző extra lapos...

  96 900 Ft‎
 • Kicker TCWRT102
  Kicker TCWRT102

  Mélysugárzó láda 25 cm, CompRT mélysugárzóval, extra lapos kivitel,...

  89 900 Ft‎

Gyártók

lézerblokkolólézerblokkoló még mindig abszolút elfogadott, azaz nyugodtan megvásárolható, beszerelhető és használható is!

lézerblokkoló használata a hatályos jogszabályok szerint szabályszerű egészen addig, amíg a közlekedést nem akadályozza, vagy veszélyezteti. Mivel a lézerblokkolók passzív működésűek, nem képesek beavatkozni a forgalomba, azaz maximálisan megfelelnek az ide vonatkozó előírásoknak.

Lényeges, hogy a lézerblokkoló nem csak Magyarországon, de az EU egész területén belül is legális, tehát azoknak sem kell aggódni a bírságok miatt, akik gyakorta járnak külföldre az autójukkal. Ráadás, hogy a lézerblokkoló egyes országokban biztonsági felszerelésnek számít, hiszen a sofőr és utasai életét is védi.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a lézerblokkolók iránt, tekintse meg webáruházunk kínálatát, válasszon, majd rendeljen mindössze néhány kattintással, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!