Twitter
Tweets by autohifistudio
Youtube
Pinterest
Blogger

Gyártók

Kiyo lézerblokkolókKiyo lézerblokkolók komplett védelmet biztosítanak a sebességmérés ellen. Ajánljuk őket minden járműbe, így a céges autóba is, a büntetés megelőzéséért.

Mindenki tudja, hogy a gyorshajtást a törvény bünteti, és senki sem szeret büntetést fizetni. Azonban mégis megesik, hogy belefut az ember és túllépi a megengedett sebességet. Ez rendkívül kellemetlen, ugyanis, ha éppen bemérik az autót, akkor lehet, hogy abban a pillanatban észre sem vesszük, de utólag érkezik a befizetendő csekk. A legjobb megoldás az, ha odafigyelünk rá, hogy még véletlenül se lépjük át a megengedett sebességet, de ha teljesen biztosra szeretnénk menni, akkor érdemes egy Kiyo lézerblokkolót beszerezni. 

Kiyo lézerblokkolók a legmegbízhatóbbak közé tartoznak. Szinte észrevétlenül lehet őket a rendszámtáblára rögzíteni, ahol az érzékeny szenzoraik minden, hazánkban használatos sebességmérőt érzékelnek és a készülék figyelmezteti a vezetőt. A Kiyo lézerblokkolók néhány másodpercig képesek visszatartani a sebességadatokat, ez alatt az idő alatt pedig korrigálható a sebesség. Ajánljuk őket nem csak magánautókhoz, hanem céges járművekhez is, hisze ezeket általában többen is használják, gyakori, hogy szinte egész nap úton vannak és így bizony nem nehéz belefutni egy-egy gyorshajtásba. Az ebből következő büntetések felesleges kiadást jelentenek a cégnek, ezért sokkal jobban megéri elejét venni a problémáknak és Kiyo lézerblokkolókkal szerelni fel az autókat. A készülékeket egyszer kell csak megvásárolni és onnantól komplett védelmet biztosítanak a járműveknek. Nem kell többé azon izgulni, hogy vajon történt-e gyorshajtás a hónapban vagy mindig mindenki odafigyelt és betartotta a sebességkorlátozást. 

Amennyiben érdeklődik a Kiyo lézerblokkolók iránt, a legjobb helyen jár! Nálunk többféle típusból választhatja ki az Önnek vagy cégének ideális készüléket. Ha kérdése merült fel vagy segítségre van szüksége a választáshoz, forduljon hozzánk bizalommal! Munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére a megadott elérhetőségeink bármelyikén.