Twitter
Tweets by autohifistudio
Youtube
Pinterest
Blogger

Gyártók

KIYO lézerblokkoló title=Rendszeresen autózik, és szeretne a kijelölt célba minél gyorsabban, ugyanakkor biztonságban érkezni? Sokat segíthet Önnek is a KIYO lézerblokkoló!

A balesetek megelőzése érdekében, és hogy minél hamarabb, kényelmesen sikerüljön a kijelölt célokat elérni, fontos a szabályok betartása. Ha a közlekedési táblákat, és az egyéb jelzéseket is mindenki figyelembe veszi, ezeknek megfelelően vezet, akkor rengeteg probléma előzhető meg.

A hatóságok folyamatosan figyelemmel követik, hogy a sofőrök betartják-e a szabályokat, erre a célra szolgál az utakon használt traffipax is. Sok esetben nem telepített eszközök, hanem lézeres sebességmérők segítik a munkájukat. Ilyen esetben kiküszöbölhető a büntetés lézerblokkoló segítségével. 

Ha rendszeresen vezet autót, akár a sajátjáról, akár céges járműről van szó, érdemes a lézerblokkoló működtetése mellett dönteni. Bizonyára szeretne megbízható, pontos eszközt, ami a hazai jogszabályok szerint kiválóan alkalmazható. KIYO lézerblokkolóval gondoskodhat a hatékony védelemről.

Kellemetlen meglepetések nélkül, egyszerű használattal gátolhatja meg időlegesen a lézeres elvű sebességmérési módok eredményességét. A KIYO lézerblokkoló biztonságos megoldást nyújt, a mérést érzékelve időben jelez, majd pár másodpercig visszatartja a sebességjelet, így könnyen korrigálható a sebesség. 

Szakember segítségével tudja a lézerblokkolót megfelelően üzemeltetni, ugyanis minden esetben szakszerű beszerelésre van szükség. A különböző típusok jellemzőiről nálunk bármikor informálódhat online, így könnyen kiválaszthatja a tökéletes terméket. Készséggel állunk a rendelkezésére annak érdekében, hogy a legjobb eredményre jusson.

Utazzon kényelmesen és gyorsan, a jogszabályoknak megfelelően! Használja ki a KIYO lézerblokkoló előnyeit, amit a saját és a céges járművek esetén is érdemes alkalmazni! Ez a kiváló teljesítményű készülék eleget tesz a legmagasabb elvárásoknak, és többféle változatban elérhető. Olvasson részletesen az általunk kínált megoldásokról, és rendeljen egyszerűen! Bármilyen kérdése merül fel, keressen bennünket bizalommal!