Twitter
Tweets by autohifistudio
Youtube
Pinterest
Blogger

Kategóriák

Új termékek

 • Audio System Carbon 130.2
  Audio System Carbon 130.2

  A 2 csatornás analóg A/B osztályú, nagy teljesítményű erősítő...

  38 000 Ft‎
 • Kicker TCWC104
  Kicker TCWC104

  Mélysugárzó láda, Comp C 25 cm gyári Kicker, fekete kárpit, sárga...

  51 900 Ft‎
 • Kicker TRTP102
  Kicker TRTP102

  Mélysugárzó láda 25 cm, CompRT mélysugárzóval, lefelé néző extra lapos...

  96 900 Ft‎
 • Kicker TCWRT102
  Kicker TCWRT102

  Mélysugárzó láda 25 cm, CompRT mélysugárzóval, extra lapos kivitel,...

  89 900 Ft‎

Gyártók

Autóhifi szettekAutóhifi szettek márkás modellekből összeállítva! A hangzásban nem fog csalódni, ha tőlünk vásárolja meg az új autóhifit!

A vásárlás nem csupán sikeres, ha tőlünk rendel új autóhifi szettet vagy egyéb autós kiegészítőt, hanem az összes, létező módszer közül a legegyszerűbb is! Ma már nem a keresett termék az egyedüli, ami számít, hanem az is fontos, ahogyan hozzájut a vásárló. Jöjjön hozzánk vásárolni és ismerje meg a kényelmes vásárlás élményét!

A webshop kínálatában autóhifi szettek és csomagok is elérhetőek. Olyan, komplett hifi rendszereket forgalmazunk, amik a belépő rendszerektől kezdve a profi szettekig az egész termék palettát képviselik. A szettekben mélyládát és többcsatornás erősítőt is talál a megrendelő, amit kiegészít az autóhifi szett beépítéséhez szükséges kábelcsomag is.

Ne maradjon le a legjobb ajánlatokról, ha az ár is számít, amellett, hogy milyen minőségű és márkájú autóhifi szettet választ és használ a járművében! A termékekről érdeklődhet a kollégáinknál üzenetben és telefonon is.