Twitter
Tweets by autohifistudio
Youtube
Pinterest
Blogger

Kategóriák

Új termékek

 • Audio System Carbon 130.2
  Audio System Carbon 130.2

  A 2 csatornás analóg A/B osztályú, nagy teljesítményű erősítő...

  38 000 Ft‎
 • Kicker TCWC104
  Kicker TCWC104

  Mélysugárzó láda, Comp C 25 cm gyári Kicker, fekete kárpit, sárga...

  51 900 Ft‎
 • Kicker TRTP102
  Kicker TRTP102

  Mélysugárzó láda 25 cm, CompRT mélysugárzóval, lefelé néző extra lapos...

  96 900 Ft‎
 • Kicker TCWRT102
  Kicker TCWRT102

  Mélysugárzó láda 25 cm, CompRT mélysugárzóval, extra lapos kivitel,...

  89 900 Ft‎

Gyártók

Autóhifi csomagok a legjobb hangzás érdekében!

A hivatásából kifolyólag Ön is sok időt tölt az autóban? Vagy szabadidejében szeli hosszú kilométereken keresztül az autópályát? Ha Önnek is szinte a második otthona a gépjárműve, ráadásul még a zenéért is odavan, érdemes megbízható helyről beszerezni a legjobb autóhifi csomagokat!

Ne elégedjen meg Ön sem a gyári hangzással! Ha közelebbről megismeri autóhifi csomagjainkat, illetve azok specifikumait, beláthatja: kiegészítőinkkel garantáltan minden pillanatban élmény lesz a zenehallgatás. Kedvenc albumait, illetve előadóit a továbbiakban tökéletes basszus és dinamikus mélyhang mellett hallgatná? Segítünk!

Kizárólag megbízható, márkás autóhifi csomagot kínálunk a legjobb hangzás érdekében. Most ráadásul az egyes csomagokhoz szuper akciós áron juthat hozzá! Ismerje meg elérhető ajánlatunkat, majd rendeljen Ön is tőlünk kényelmesen, pár kattintással! Amennyiben az ideális csomag kiválasztásában szakértő segítségre van szüksége, forduljon kollégáinkhoz! Bizalommal várjuk megkeresését elérhetőségeinken!