Twitter
Tweets by autohifistudio
Youtube
Pinterest
Blogger

Kategóriák

Új termékek

 • Audio System Carbon 130.2
  Audio System Carbon 130.2

  A 2 csatornás analóg A/B osztályú, nagy teljesítményű erősítő...

  38 000 Ft‎
 • Kicker TCWC104
  Kicker TCWC104

  Mélysugárzó láda, Comp C 25 cm gyári Kicker, fekete kárpit, sárga...

  51 900 Ft‎
 • Kicker TRTP102
  Kicker TRTP102

  Mélysugárzó láda 25 cm, CompRT mélysugárzóval, lefelé néző extra lapos...

  96 900 Ft‎
 • Kicker TCWRT102
  Kicker TCWRT102

  Mélysugárzó láda 25 cm, CompRT mélysugárzóval, extra lapos kivitel,...

  89 900 Ft‎

Gyártók

lézerblokkoló beszerelésManapság az autósok közül sokan szeretnének lézerblokkolót telepíttetni gépjárművükbe, hogy elkerülhessék a közúti bírságokat. Ahhoz, hogy a szerkezet be tudja tölteni rendeltetésszerű szerepét, és valóban hasznos legyen, nagyon pontos munkát kell végezni telepítéskor. A munkavégzés, és a mindennapi teendők mellett nem mindenkinek van ideje ezzel foglalkozni. Amennyiben Ön is időhiányban szenved, bízza ránk a lézerblokkoló beszerelést!

Velünk rengeteg energiát, időt megspórolhat, és a legjobb, hogy a maximumot nyújtjuk a lézerblokkoló beszerelésében, így rajtunk keresztül megtapasztalhatja a szerkezetek pozitívumait. Rövid határidővel vállaljuk a telepítést, és a kedvező árakról sem feledkezünk meg, így mi anyagi szempontból is előnyöket tartogatunk az ügyfelek számára. A szerelést professzionális eszközökkel végezzük.

Kerülje el a kellemetlen bírságokat a készülékekkel! Ha felkeltettük az érdeklődését, és ránk bízná a lézerblokkoló telepítését, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, és vegye igénybe minőségi szolgáltatásunkat!