Twitter
Tweets by autohifistudio
Youtube
Pinterest
Blogger

Új termékek

  • Kicx St 1.1500 DF
    Kicx St 1.1500 DF

    D oszályú erősítőTeljesítmény:4 ohm 1x650W2 ohm 1x1050W1 ohm 1x1500WJel...

    80 000 Ft‎

Gyártók

lézerblokkolóAki frissen szerzett jogosítványt, és még nincsen tisztában minden aktuális tudnivalóval, nem tudja, mit érdemes beszerezni és mit nem, annak van egy jó hírünk. A lézerblokkoló használata még mindig teljesen legális, tehát büntetés, jogi felelősségre vonás nélkül lehet vásárolni és használni azt a járművekben.

A lézerblokkoló a járműben élesítve biztonságot, nyugalmat ad a sofőrnek, mert jelzi az úton működő trafipaxokat, sebességmérőket. Olyan készülékről van szó, ami a sebességmérő radarhullámait érzékeli és időben jelez ahhoz, hogy az autós korrigálni tudja a haladási sebességét, mielőtt bemérnék. A hang- és fényjelzés egyértelműen és észrevehetően jelzi, mikor ér az autó ellenőrző ponthoz és ezzel biztosítja a gyorshajtási bírságok elkerülését.

A lézerblokkolókból sokféle típus van forgalomban, ezek eltérő tulajdonságokkal rendelkeznek, például nem mindegyiknek egyezik meg a reakcióideje. Van, amelyik később, van amelyik előbb jelez, eltérő az észlelési távolságuk is. Fontos továbbá tájékozódni, ha autóval jár külföldön, hogy mely országokban legális, illetve nem legális a lézerblokkoló használata, bizonyos országokban ugyanis büntetik a használatát.

Keressen minket bizalommal, és vásároljon új lézerblokkolót, gondoskodjon a gyorshajtással járó bírság elkerüléséről!