Twitter
Tweets by autohifistudio
Youtube
Pinterest
Blogger

Kategóriák

Gyártók

lézerblokkolóAki frissen szerzett jogosítványt, és még nincsen tisztában minden aktuális tudnivalóval, nem tudja, mit érdemes beszerezni és mit nem, annak van egy jó hírünk. A lézerblokkoló használata még mindig teljesen legális, tehát büntetés, jogi felelősségre vonás nélkül lehet vásárolni és használni azt a járművekben.

A lézerblokkoló a járműben élesítve biztonságot, nyugalmat ad a sofőrnek, mert jelzi az úton működő trafipaxokat, sebességmérőket. Olyan készülékről van szó, ami a sebességmérő radarhullámait érzékeli és időben jelez ahhoz, hogy az autós korrigálni tudja a haladási sebességét, mielőtt bemérnék. A hang- és fényjelzés egyértelműen és észrevehetően jelzi, mikor ér az autó ellenőrző ponthoz és ezzel biztosítja a gyorshajtási bírságok elkerülését.

A lézerblokkolókból sokféle típus van forgalomban, ezek eltérő tulajdonságokkal rendelkeznek, például nem mindegyiknek egyezik meg a reakcióideje. Van, amelyik később, van amelyik előbb jelez, eltérő az észlelési távolságuk is. Fontos továbbá tájékozódni, ha autóval jár külföldön, hogy mely országokban legális, illetve nem legális a lézerblokkoló használata, bizonyos országokban ugyanis büntetik a használatát.

Keressen minket bizalommal, és vásároljon új lézerblokkolót, gondoskodjon a gyorshajtással járó bírság elkerüléséről!