Twitter
Tweets by autohifistudio
Youtube
Pinterest
Blogger

Gyártók

KIYO lézerblokkolóA lézerblokkoló egyrészt legális, másrészt segíti a biztonságosabb közlekedést, ezért mindenképp megéri beszerezni és beszerelni!

A KIYO lézerblokkoló - és más gyártmányok használata - a hatályos jogszabályok szerint legális és biztonságos, ám nem csak azok számára, akik az adott autóban ülnek, hanem gyakorlatilag mindenkinek, aki az utakon tartózkodik. Fontos, hogy nem szabad akadályoznia, vagy veszélyeztetnie a közlekedést, ám ezt leszámítva semmilyen negatívumot nem lehet mellé állítani, sőt, épp ellenkezőleg, csak pozitívumai vannak!

A KIYO lézerblokkoló - hasonlóan a többi típushoz - passzív működésű, azaz nem képes beavatkozni a forgalomba, ráadásul egyes országokban biztonsági felszerelésnek számít, hiszen a sofőr és utasai életét is védi, méghozzá a lehető legkézenfekvőbb módon, amire sokan nem is gondolnak. A sofőrnek a sebességhatárok betartása érdekében folyamatosan figyelnie kell a sebességmérőt, vagyis nem az utat nézi, holott azt kellene.

Márpedig a veszély nem a minimálisan túllépett sebességhatár, hanem az utakon közlekedő többi autós felől érkezik, és a gyors reakcióhoz elengedhetetlen, hogy figyeljünk a forgalomra. A KIYO lézerblokkoló itt segít be, vagyis szó szerint növeli a biztonság szintjét, méghozzá legálisan!

Ön is szeretne biztonságosabban és kényelmesebben autózni? Válassza a KIYO lézerblokkolót, és garantáltan nem fog csalódni! Lézerblokkoló webshopunkban mindent megtalál, ami a hatékonyabb és biztonságosabb vezetéshez szükséges lehet, sőt, annál valamivel többet is kínálunk! Nézzen szét nálunk, és vásárolja meg azokat a termékeket, amelyek segítségével emelheti az autózás közbeni biztonság szintjét, hiszen áraink kedvezőek, lézerblokkolóink és más termékeink minősége pedig kiváló!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a lézerblokkolók iránt, tekintse meg webáruházunk kínálatát, válasszon, majd rendeljen mindössze néhány kattintással, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!