Twitter
Tweets by autohifistudio
Youtube
Pinterest
Blogger

Gyártók

járművédelemjárművédelem többféle módszerrel is megvalósítható, és mindegyik más szintet képvisel, ezért érdemes ezeket kombinálni egymással.

járművédelem lényege, hogy megóvjuk az autónkat a lopástól, illetve a feltöréstől. Gyári autóriasztó már szinte minden új járműben található, ám csupán arra elegendő, hogy a kevésbé profi autótolvajokat elriassza; egy profi számára mit sem jelent. Léteznek azonban fejlettebb típusok is, amelyeket könnyedén lehet kombinálni más rendszerekkel, mint amilyen például a GPS nyomkövető, vagy a menetkamera, ami nem csak lopás esetén, de közúti veszélyhelyzeteknél is segítséget nyújt az eset későbbi tisztázásában.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a járművédelem eszközei, azaz az autóriasztók, a menetkamerák és a GPS nyomkövetők iránt, tekintse meg webáruházunk kínálatát, válasszon, majd rendeljen mindössze néhány kattintással, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!