Twitter
Tweets by autohifistudio
Youtube
Pinterest
Blogger

Kategóriák

Új termékek

 • Trevi XF 750
  Trevi XF 750

  Rendelkezik a készülék Bluetooth kapcsolattal, így okos eszközünkkel...

  76 000 Ft‎
 • Trevi XF 1250
  Trevi XF 1250

  A Trevi hordozható hangszórója beépített MP3 fájllejátszóval, közvetlen...

  65 000 Ft‎
 • Trevi XF 3100 KB
  Trevi XF 3100 KB

  A Trevi XF 3100 KB egy nagy teljesítményű party hangfal, Fire Flame...

  119 990 Ft‎
 • Focal IC FORD 165 16,5cm-es Ford Specifikus Koax
  Focal IC FORD 165 16,5cm-es Ford Specifikus Koax

  Focal IC FORD 165 16,5cm átmérőjű Ford specifikus Koax Hangszóró, 60W...

  56 000 Ft‎

Gyártók

traffipax védelemtraffipax védelem segíthet, hogy véletlenül se érjék kellemetlenségek az utakon. Szerezze be tőlünk a minőségi eszközt, és gondoskodjon a védelemről!

A traffipax rengeteg autósnak okoz kellemetlen pillanatokat. Nem ritka, hogy egyesek nem is sejtik, hogy mérés volt az adott útvonalon, és túl is lépték a sebességhatárt. Már csak a kiküldött bírság által értesülnek arról, hogy kényes helyzetbe keveredtek. Ahhoz, hogy az ilyen és ehhez hasonló váratlan eseményeket el lehessen kerülni, célszerű felkészülni a mérésekre olyan eszközzel, ami hatékony megoldást kínál a traffipax védelemmel kapcsolatban.

traffipax védelemmel egyre több járműtulajdonos foglalkozik, hiszen a telepített eszközöknek köszönhetően időben értesülhetnek a mérésekről, így semmilyen váratlan kiadás nem érheti őket. A készülék beépítésére befektetésként is lehet tekinteni, az ára nagyon hamar megtérül, és még mindig költséghatékonyabb, mintha az ember a büntetéseket fizetné ki. A traffipax védelem által garantált a nyugodt autózás. A járművezetők nem stresszelhetnek a mérések miatt, így a kocsira és a többi közlekedőre is jobban oda tudnak figyelni. Megakadályozhatók a kapkodásból, idegeskedésből fakadó balesetek, így a traffipax védelemmel az autósok másokra is gondolhatnak.

A választékunkban elérhető termékek ideálisak a traffipax védelemhez. Legálisak, megbízhatók, hosszú éveken át gond nélkül kiszolgálják a felhasználókat. A készülékek pontosak, időben gondoskodnak a figyelmeztetésről, így a járművezetők hamar le tudják csökkenteni a sebességet.

Ismerkedjen meg a kínálatunkkal, és szerezze be tőlünk az igényeinek megfelelő készüléket! Az ismertetőkben bővebben is tájékozódhat az eszközök tulajdonságairól. Garantáljuk, hogy maximálisan elégedett lesz a kiválasztott termékkel. Áraink korrektek, anyagi szempontból is érdemes tőlünk vásárolni. Ha kérdései lennének a készülékekkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.