Twitter
Tweets by autohifistudio
Youtube
Pinterest
Blogger

Kategóriák

Új termékek

 • Audio System Carbon 130.2
  Audio System Carbon 130.2

  A 2 csatornás analóg A/B osztályú, nagy teljesítményű erősítő...

  38 000 Ft‎
 • Kicker TCWC104
  Kicker TCWC104

  Mélysugárzó láda, Comp C 25 cm gyári Kicker, fekete kárpit, sárga...

  51 900 Ft‎
 • Kicker TRTP102
  Kicker TRTP102

  Mélysugárzó láda 25 cm, CompRT mélysugárzóval, lefelé néző extra lapos...

  96 900 Ft‎
 • Kicker TCWRT102
  Kicker TCWRT102

  Mélysugárzó láda 25 cm, CompRT mélysugárzóval, extra lapos kivitel,...

  89 900 Ft‎

Gyártók

traffipax védelemtraffipax védelem segíthet, hogy véletlenül se érjék kellemetlenségek az utakon. Szerezze be tőlünk a minőségi eszközt, és gondoskodjon a védelemről!

A traffipax rengeteg autósnak okoz kellemetlen pillanatokat. Nem ritka, hogy egyesek nem is sejtik, hogy mérés volt az adott útvonalon, és túl is lépték a sebességhatárt. Már csak a kiküldött bírság által értesülnek arról, hogy kényes helyzetbe keveredtek. Ahhoz, hogy az ilyen és ehhez hasonló váratlan eseményeket el lehessen kerülni, célszerű felkészülni a mérésekre olyan eszközzel, ami hatékony megoldást kínál a traffipax védelemmel kapcsolatban.

traffipax védelemmel egyre több járműtulajdonos foglalkozik, hiszen a telepített eszközöknek köszönhetően időben értesülhetnek a mérésekről, így semmilyen váratlan kiadás nem érheti őket. A készülék beépítésére befektetésként is lehet tekinteni, az ára nagyon hamar megtérül, és még mindig költséghatékonyabb, mintha az ember a büntetéseket fizetné ki. A traffipax védelem által garantált a nyugodt autózás. A járművezetők nem stresszelhetnek a mérések miatt, így a kocsira és a többi közlekedőre is jobban oda tudnak figyelni. Megakadályozhatók a kapkodásból, idegeskedésből fakadó balesetek, így a traffipax védelemmel az autósok másokra is gondolhatnak.

A választékunkban elérhető termékek ideálisak a traffipax védelemhez. Legálisak, megbízhatók, hosszú éveken át gond nélkül kiszolgálják a felhasználókat. A készülékek pontosak, időben gondoskodnak a figyelmeztetésről, így a járművezetők hamar le tudják csökkenteni a sebességet.

Ismerkedjen meg a kínálatunkkal, és szerezze be tőlünk az igényeinek megfelelő készüléket! Az ismertetőkben bővebben is tájékozódhat az eszközök tulajdonságairól. Garantáljuk, hogy maximálisan elégedett lesz a kiválasztott termékkel. Áraink korrektek, anyagi szempontból is érdemes tőlünk vásárolni. Ha kérdései lennének a készülékekkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.