Twitter
Tweets by autohifistudio
Youtube
Pinterest
Blogger

Kategóriák

Új termékek

 • Audio System Carbon 130.2
  Audio System Carbon 130.2

  A 2 csatornás analóg A/B osztályú, nagy teljesítményű erősítő...

  38 000 Ft‎
 • Kicker TCWC104
  Kicker TCWC104

  Mélysugárzó láda, Comp C 25 cm gyári Kicker, fekete kárpit, sárga...

  51 900 Ft‎
 • Kicker TRTP102
  Kicker TRTP102

  Mélysugárzó láda 25 cm, CompRT mélysugárzóval, lefelé néző extra lapos...

  96 900 Ft‎
 • Kicker TCWRT102
  Kicker TCWRT102

  Mélysugárzó láda 25 cm, CompRT mélysugárzóval, extra lapos kivitel,...

  89 900 Ft‎

Gyártók

Traffipax védelem: legális?

traffipax védelemSokan tartanak attól, hogy a traffipax védelem autójukba szereltetésével valamilyen bűnt követnek el, amiért bírság, vagy súlyosabb büntetés is járhat. Valahol érthető ez a félelem, hiszen logikusan az következtethető ki, hogy ha akadályozzuk a rendőröket munkájuk végzésében, akkor azért akár letöltendő szabadságvesztés is járhat, azonban a modern, traffipax védelemre szolgáló eszközök ezt egyáltalán nem teszik.

Többféle, traffipax védelemre alkalmas berendezés létezik, és mindegyik csupán előrejelzi a traffipax közeledtét. Elegendő csupán akkor a sebességmérőre pillantani, amikor a készülék jelez, és ha szükséges, csökkenteni a sebességet. Ez a közhiedelemmel ellentétben nem segíti elő a gyorshajtást, viszont sokkal biztonságosabbá teszi a vezetést, hiszen az utat figyeljük ahelyett, hogy folyamatosan a sebességmérőt néznénk.

Éppen ezért nem csak érdemes, de kifejezetten ajánlott is traffipax védelemmel ellátni az autókat. Ha Ön is szeretne beszerezni egy legális eszközt, tekintse meg választékunkat, ha pedig kérdése lenne, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!