Twitter
Tweets by autohifistudio
Youtube
Pinterest
Blogger

Új termékek

  • Kicx St 1.1500 DF
    Kicx St 1.1500 DF

    D oszályú erősítőTeljesítmény:4 ohm 1x650W2 ohm 1x1050W1 ohm 1x1500WJel...

    80 000 Ft‎

Gyártók

Traffipax védelem: legális?

traffipax védelemSokan tartanak attól, hogy a traffipax védelem autójukba szereltetésével valamilyen bűnt követnek el, amiért bírság, vagy súlyosabb büntetés is járhat. Valahol érthető ez a félelem, hiszen logikusan az következtethető ki, hogy ha akadályozzuk a rendőröket munkájuk végzésében, akkor azért akár letöltendő szabadságvesztés is járhat, azonban a modern, traffipax védelemre szolgáló eszközök ezt egyáltalán nem teszik.

Többféle, traffipax védelemre alkalmas berendezés létezik, és mindegyik csupán előrejelzi a traffipax közeledtét. Elegendő csupán akkor a sebességmérőre pillantani, amikor a készülék jelez, és ha szükséges, csökkenteni a sebességet. Ez a közhiedelemmel ellentétben nem segíti elő a gyorshajtást, viszont sokkal biztonságosabbá teszi a vezetést, hiszen az utat figyeljük ahelyett, hogy folyamatosan a sebességmérőt néznénk.

Éppen ezért nem csak érdemes, de kifejezetten ajánlott is traffipax védelemmel ellátni az autókat. Ha Ön is szeretne beszerezni egy legális eszközt, tekintse meg választékunkat, ha pedig kérdése lenne, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!