Twitter
Tweets by autohifistudio
Youtube
Pinterest
Blogger

Kategóriák

Új termékek

 • Audio System Carbon 130.2
  Audio System Carbon 130.2

  A 2 csatornás analóg A/B osztályú, nagy teljesítményű erősítő...

  38 000 Ft‎
 • Kicker TCWC104
  Kicker TCWC104

  Mélysugárzó láda, Comp C 25 cm gyári Kicker, fekete kárpit, sárga...

  51 900 Ft‎
 • Kicker TRTP102
  Kicker TRTP102

  Mélysugárzó láda 25 cm, CompRT mélysugárzóval, lefelé néző extra lapos...

  96 900 Ft‎
 • Kicker TCWRT102
  Kicker TCWRT102

  Mélysugárzó láda 25 cm, CompRT mélysugárzóval, extra lapos kivitel,...

  89 900 Ft‎

Gyártók

KIYO traffipaxvédelmi rendszerKIYO traffipaxvédelmi rendszerrel az autóban nem érheti váratlan mérés az utakon! Az utazáshoz legyen teljesen felkészült!

A sebességmérők felbukkanása nagyon könnyen véget tud vetni egy kellemes útnak vagy éppen a gyors haladást akadályozza meg. Néha minden autóssal megesik, hogy a megengedettnél gyorsabban vezet és nem ritka, hogy pont a legrosszabbkor keresztezi az útját egy sebességmérő. Egy új  KIYO traffipaxvédelmi rendszerrel az autóban ezek a kellemetlen élmények nagyon egyszerűen kikerülhetőek.

KIYO traffipaxvédelmi rendszer egy olyan fejlesztés, ami komplett védelmet kínál az utakon. Spórolja meg a bírságot, felejtse el a bosszúságot, mondjon le az idegeskedésről! A KIYO traffipaxvédelmi rendszer mindent tud, amivel hasznos társa tud lenni a sebességmérőkkel tűzdelt útvonalakon. A telepített, a rejtett vagy a mozgó traffipaxot egyaránt megbízhatóan érzékeli és jelzi, még időben tájékoztat a sebességmérő jelenlétéről. Minden sebességmérési módot ki lehet vele játszani úgy, hogy még a bemérés előtt tudomást szerez a sofőr a mérés tényéről. A KIYO traffipaxvédelmi rendszer a többi traffipaxvédelemhez képest hatásosabb, átfogóbb és megbízhatóbb védelmet tud nyújtani az autósoknak. A minden részletre kiterjedő, precíz fejlesztés és az innovatív technológia, amit a berendezés gyártásához használtak, garantálja az autósok biztonságát.

Az érvényben lévő szabályozás alapján a traffipax előrejelző berendezések használata nem sért törvényt. Minden autós szabadon tud dönteni arról, hogy akar e ilyen, legális készüléket használni vezetés közben. Ha az Ön válasza igen, akkor döntsön igazán eredményesen működő modell mellett! A hatékony traffipaxvédelem ott kezdődik, hogy megrendeli a megfelelő hatékonysággal működtethető készüléket. Döntsön a magyar gyártmányú, KIYO traffipaxvédelmi rendszer mellett és élvezze a használatával járó előnyöket! Az online áruházunkban a vásárlást el tudja intézni rövid idő alatt és már csak a megrendelt termék kiszállítására kell várni!