Twitter
Tweets by autohifistudio
Youtube
Pinterest
Blogger

Kategóriák

Új termékek

 • Audio System Carbon 130.2
  Audio System Carbon 130.2

  A 2 csatornás analóg A/B osztályú, nagy teljesítményű erősítő...

  38 000 Ft‎
 • Kicker TCWC104
  Kicker TCWC104

  Mélysugárzó láda, Comp C 25 cm gyári Kicker, fekete kárpit, sárga...

  51 900 Ft‎
 • Kicker TRTP102
  Kicker TRTP102

  Mélysugárzó láda 25 cm, CompRT mélysugárzóval, lefelé néző extra lapos...

  96 900 Ft‎
 • Kicker TCWRT102
  Kicker TCWRT102

  Mélysugárzó láda 25 cm, CompRT mélysugárzóval, extra lapos kivitel,...

  89 900 Ft‎

Gyártók

navigációs eszközökVannak olyan emberek, akik bárhol képesek eltévedni, és ez sajnos nagyban megnehezíti az életüket. Természetesen ismeretlen terepen még a gyakorlottabbaknak is oda kell figyelniük a tájékozódásra, ám ez a probléma szerencsére ma már nagyon egyszerűen áthidalható. Modern világunknak köszönhetően kiváló navigációs eszközök állnak rendelkezésünkre, amelyek még az eltévedésre leginkább hajlamosaknak is biztos segítséget nyújtanak. 

navigációs eszközök használata mindenkinek ajánlott, aki nem csak egy jól bejáratott útvonalon közlekedik. Bárhol lehet útlezárás, felújítás, forgalomkorlátozás, amit muszáj kikerülni, ám egyáltalán nem biztos, hogy mindenhol könnyű alternatív útvonalat találni. A navigációs eszközök ebben is segítenek, a készülékeknek köszönhetően nem okozhat gondot még a világ másik végére sem eljutni. 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését és szeretné kihasználni a navigációs eszközök nyújtotta előnyöket, keressen minket bizalommal termékeinkért! Széles választékkal és kedvező árakkal várjuk vásárlóinkat!