Twitter
Tweets by autohifistudio
Youtube
Pinterest
Blogger

Kategóriák

Új termékek

 • Audio System Carbon 130.2
  Audio System Carbon 130.2

  A 2 csatornás analóg A/B osztályú, nagy teljesítményű erősítő...

  38 000 Ft‎
 • Kicker TCWC104
  Kicker TCWC104

  Mélysugárzó láda, Comp C 25 cm gyári Kicker, fekete kárpit, sárga...

  51 900 Ft‎
 • Kicker TRTP102
  Kicker TRTP102

  Mélysugárzó láda 25 cm, CompRT mélysugárzóval, lefelé néző extra lapos...

  96 900 Ft‎
 • Kicker TCWRT102
  Kicker TCWRT102

  Mélysugárzó láda 25 cm, CompRT mélysugárzóval, extra lapos kivitel,...

  89 900 Ft‎

Gyártók

Nem szeretne közúti bírságokat? Válassza a lézeres traffipax védelmet!Nyaralni azért mennek el az emberek, hogy végre kikapcsolódhassanak az otthonuktól távol, ezáltal pedig elfeledhessék a hétköznapok problémáit. A szórakozást és pihenést azonban megszakíthatják bizonyos kellemetlen események, mint például egy közúti bírság. Szerencsére ezt könnyedén kikerülheti, ha nem indul útnak lézeres traffipax védelem nélkül!

A lézeres traffipax védelem gondoskodik a nyugodt és stresszmentes nyaralásról, ugyanis előre jelzi az autósok egyik legnagyobb ellenségét, a traffipaxot. Mielőtt a sebességmérő elé érne, kellő idő áll a rendelkezésére ahhoz, hogy korrigálja az autó sebességét, aminek köszönhetően nem érhetik kellemetlen meglepetések pár héttel a nyaralása után. A lézeres traffipax védelemmel semmilyen szabálytalanságot nem követ el, ugyanis legálisan használható, mivel csak a sebességmérők jelenlétét érzékelik, és nem zavarják a hivatalos ellenőrzést biztosító berendezéseket a működésben.

A lézeres traffipax védelemmel nyugodtabb lehet a nyaralás! A megvásárlásához vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!