Twitter
Tweets by autohifistudio
Youtube
Pinterest
Blogger

Gyártók

univerzális navigációs fejegységekAz univerzális navigációs fejegységek az autó meghajtó egységei, amiken minden fontos információ leolvasható a járművel kapcsolatban.

Az autóhifi készülék sokoldalú tudással, számos funkcióval kiegészítve támogatja a vezetésben a sofőrt. A fejegységeket az autóba szerelve egy új utazás veszi kezdetét, amilyenben még nem volt része. Lássuk, hogy mit tud egy ilyen termék!

A univerzális navigációs fejegységek egy színes, felhasználóbarát kezeléssel kialakított érintőképernyőn jelenítik meg a sofőr és az utasok számára is az információkat. A fejegységhez csatlakozó eszközökről és működésükről kapcsolatos információk a képernyőn jelennek meg. Itt szerepel a zene lejátszás, a GPS, a különböző navigációs alkalmazások futtatása is. Egy ilyen készülék használata sokoldalúan tud az utazáshoz hozzájárulni, a sofőr és az utasok élményét támogatni.

Mindent, amire az útja során szüksége van a tájékozódáshoz, a szórakozáshoz, azt az univerzális navigációs fejegység képernyőjén, egy helyen fogja elérni és látni. A több funkció kimagasló felhasználói élménnyel párosul. A készülék beszerelése emellett nagyon egyszerű és nem igényel nagy számban plusz alkatrészeket, kábelezést sem, többnyire csak járműspecifikus készletet, ami külön beszerezhető.

Az univerzális navigációs fejegységek támogatják a legtöbb, napi szinten használt applikációt, Windows vagy Android operációs rendszerüknek köszönhetően a legtöbb okos eszközzel is kompatibilisek. A vezetés közben történő kezelésük is biztonságos, gyorsan reagálnak, egyértelműen leolvasható, hallható információkat továbbítanak a felhasználók számára.

A webshopunkban a multimédiás, illetve navigációs fejegységekből több modellt is találnak az autós vásárlók. Forduljon hozzánk bizalommal, ismerje meg a kínálatunkat és rendeljen új univerzális navigációs fejegységet az autójába! Amennyiben bizonytalan a döntésében, csak nyugodtan kérje ki a munkatársaink véleményét, akik legjobb tudásuk szerint segítenek Önnek! A honlapunkon szerepelnek az elérhetőségeink.