Twitter
Tweets by autohifistudio
Youtube
Pinterest
Blogger

Gyártók

Léghigiénia otthonra a megfázásos időszakban.

 

Léghigiénia otthonra a megfázásos időszakban. Válasszon ajándékot!

 

A hagyományos levegőtisztító berendezésekkel ellentétben a léghigiéniai készülékek nem csak a port és pollent szűrik meg, hanem belső UV lámpával és fotokatalitikus szűrők segítségével a levegővel áthaladó vírusok nagy részével is végeznek. De ez csak a kezdet!

Mi van azokkal a bacilusokkal, vírusokkal, amelyek már nem a levegőben “lebegnek”, hanem a bútorokon, evőeszközökön, ágyban és egyéb napi használatban lévő tárgyakra rakódtak le?

Az ózontechnológiás léghigiéniai készülékek lehetőséget nyújtanak arra, hogy időszakos, vegyszermentes fertőtlenítő eljárásnak vessük alá a teljes lakást, a szobákat az ózongáz brutális fertőtlenítő képességének köszönhetően! A levegőbe juttatott ózongáz még azokat a felületeket is eléri, amelyek súrolószerekkel, vagy fertőtlenítő vegyszerekkel sem érhető el.

Amikor az ózongáz baktériumokkal, vírusokkal és egyéb kellemetlen szagokat okozó részecskékkel érintkeznek bekövetkezik az oxidáció, amely során ezek a káros részecskék elpusztulnak, míg az ózongáz tiszta oxigénné alakul át.

 

Készüljön fel Ön is a megfázásos időszakra, kezelje otthona levegőjét a vegyszermentes ózontechnológiával!

 

 

Ozonegenerator Home 360 otthoni, folyamatos üzemű légtisztító és ózongenerátor. HEPA, karbon és fotokatalitikus UV szűrővel, 360 mg/óra időszakos ózonkibocsátással. Ajánlott szobák, lakások folyamatos légtisztítására és időszakos szagtalanítására és teljes fertőtlenítésére.

 

ÉRDEKEL A TERMÉK, MUTI MEG!