Twitter
Tweets by autohifistudio
Youtube
Pinterest
Blogger

Kategóriák

Új termékek

 • Audio System Carbon 130.2
  Audio System Carbon 130.2

  A 2 csatornás analóg A/B osztályú, nagy teljesítményű erősítő...

  38 000 Ft‎
 • Kicker TCWC104
  Kicker TCWC104

  Mélysugárzó láda, Comp C 25 cm gyári Kicker, fekete kárpit, sárga...

  51 900 Ft‎
 • Kicker TRTP102
  Kicker TRTP102

  Mélysugárzó láda 25 cm, CompRT mélysugárzóval, lefelé néző extra lapos...

  96 900 Ft‎
 • Kicker TCWRT102
  Kicker TCWRT102

  Mélysugárzó láda 25 cm, CompRT mélysugárzóval, extra lapos kivitel,...

  89 900 Ft‎

Gyártók

lézerblokkolóA traffipax védelem szinte folyamatosan téma a gépjármű vezetőknél, hiszen jó páran már kerültek kellemetlen helyzetbe a sebességmérők miatt. Sokan telepíttetnének lézerblokkolót azért, hogy megakadályozzák a jövőben a büntetéseket, azonban egyesek nem igazán tudnak hozzájutni egyszerűen a szerkezetekhez. Amennyiben Önnek is gondot okoz a vásárlás, válassza webáruházunkat!

Webshopunkból bármikor, bárhonnan meg tudja rendelni a kiválasztott lézerblokkolót, így nem kell azért lemondania a traffipax védelemről, mert nem tudja beszerezni a szerkezetet. Választékunkban a legmegbízhatóbb készülékeket találja, amikkel megakadályozhatja a büntetéseket. A megvásárolt termékre hosszú távon számíthat.

Ismerkedjen meg a lézerblokkoló választékunkkal, és rendelje meg az igényeknek megfelelő készüléket! A kedvező árakról sem feledkezünk meg, ezért anyagi szempontból is megéri minket választani. Ha segítséget kérne a megfelelő termék kiválasztásához, bátran keressen fel minket a megadott elérhetőségeinken! Munkatársaink készséggel állnak a vásárlók rendelkezésére.