Twitter
Tweets by autohifistudio
Youtube
Pinterest
Blogger

Gyártók

navigációs eszközök nélkül a közlekedés nem lenne olyan kiszámítható és biztonságos. Még így is számolni kell a dugókkal, az időjárással, a csúcsforgalommal és az ezzel járó késésekkel, fennakadásokkal. Egy megbízható navigációs eszköz nélkül ma már egy autós el van veszve, magára van utalva. A legmodernebb multimédiás eszközökben minden megvan, ami az autósnak utazás során kellhet.

A legjobb navigációs eszközök kiváló felbontásban, színes érintő képernyővel működnek, frissíthető térképekkel, személyre szabható funkciókkal, praktikus eszközökkel biztosítják, hogy az autós a legrövidebb útvonalon, kiszámítható módon érhesse el az úti célját.

Hosszú akkumulátor idővel, sávinformációval, akár a sebességmérő eszközök jelzésével is számolhat az autós, ha a megfelelő modellt választja a navigációs eszközből, amit az autójában használ. A webshopunkban megtalálja a Kenwood, a Macrom, a Phonocar navigációval ellátott multimédiás eszközeit is, amiknek a segítségével magabiztosan tájékozódhat bárhol!