Twitter
Tweets by autohifistudio
Youtube
Pinterest
Blogger

Gyártók

GPS nyomkövetőGPS nyomkövető segítségével Ön is megvédheti autóját: mindig tudni fogja, hol a jármű, így meg is találhatja azt!

Az ország területén évente több ezer, autókkal kapcsolatos bűncselekmény történik, és ezek jó része lopás, azaz az autó eltulajdonítása, ezt pedig sem a korszerű riasztók, sem az elővigyázatosság nem tudja megakadályozni. A rendőrség minden évben nyilvánosságra hozza a legnépszerűbb típusokat, amelyekből a legtöbbet lopják el az adott év folyamán, ám ez nem jelenti azt, hogy a többi biztonságban lenne; ami azt illeti, épp ellenkezőleg. A GPS nyomkövető segítségével azonban megoldható, hogy lopás esetén gyorsan megkerüljön az autó, és még a bűnözők elfogását is segíti.

GPS nyomkövető működése egyszerű, de hatékony: az eszközt a járműbe kell beszerelni, majd a rendszer aktiválását követően a GPS helymeghatározás működésbe lép, ezzel pedig a jármű helyzete mindig nyomon követhető. A GPS nyomkövető egy komplex védelmi rendszer, ami megbízható, modern, és a tolvajok ellen kiváló megoldás.

Érdemes tudni, hogy a GPS nyomkövetés nem csak a lopás ellen véd, de fuvarozással foglalkozó vállalkozások számára a tachográf remek kiegészítése lehet. Ha minden járműben megtalálható egy GPS nyomkövető, akkor mindegyik aktuális tartózkodási helye tudható, azaz ellenőrizhető, hogy a sofőrök betartják-e a kapott utasításokat és szabályokat, de a segítségével ellenőrizhetővé válik a közlekedési szabályok betartása és a vezetési stílus is, ez pedig olyan előnyöket jelenthet, mint például az üzemanyag-fogyasztás csökkentése. Akár árufuvarozásról, akár személyszállításról, akár egy magántulajdonban lévő gépkocsi lopás elleni védelméről van szó, a GPS nyomkövetés minden cég számára hasznos lehet!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a GPS nyomkövetők iránt, tekintse meg webáruházunk kínálatát, válasszon, majd rendeljen mindössze néhány kattintással, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!