Twitter
Tweets by autohifistudio
Youtube
Pinterest
Blogger

Kategóriák

Új termékek

 • Trevi XF 750
  Trevi XF 750

  Rendelkezik a készülék Bluetooth kapcsolattal, így okos eszközünkkel...

  76 000 Ft‎
 • Trevi XF 1250
  Trevi XF 1250

  A Trevi hordozható hangszórója beépített MP3 fájllejátszóval, közvetlen...

  65 000 Ft‎
 • Trevi XF 3100 KB
  Trevi XF 3100 KB

  A Trevi XF 3100 KB egy nagy teljesítményű party hangfal, Fire Flame...

  119 990 Ft‎
 • Focal IC FORD 165 16,5cm-es Ford Specifikus Koax
  Focal IC FORD 165 16,5cm-es Ford Specifikus Koax

  Focal IC FORD 165 16,5cm átmérőjű Ford specifikus Koax Hangszóró, 60W...

  56 000 Ft‎

Gyártók

Autóhifi tartozékokAutóhifi tartozékok széles választékban és kedvező áron - ha a tökéletes hangzáshoz és a kényelmes használathoz elengedhetetlen kellékeket keresi.

Az autóba kerülő hangrendszer teljes kiépítéséhez nem csupán a hangsugárzókra és az egyéb, lényeges egységekre van szükség, de olyan apróságokra is, amelyek lehetővé teszik ezek együttműködését, méghozzá a lehető legnagyobb hatékonysággal. Az autóhifi tartozékok közé tehát olyan alkatrészek tartoznak, mint a kábelek, a különféle csatlakozók és kondenzátorok, de akár az olyan kényelmi kiegészítőket is ide sorolhatjuk, mint amilyen a hifi távirányítója.

Amennyiben autóhifi tartozékokra lenne szüksége, a legjobb helyen jár! Nálunk mindent beszerezhet, ami az autóhifi kialakításához és kényelmes használatához szükséges lehet, sőt, még többet is!

Ha autóhifi tartozékokat szeretne vásárolni, tekintse meg webáruházunk kínálatát, válasszon, majd rendeljen mindössze néhány kattintással, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!