Twitter
Tweets by autohifistudio
Youtube
Pinterest
Blogger

Kategóriák

Új termékek

 • Audio System Carbon 130.2
  Audio System Carbon 130.2

  A 2 csatornás analóg A/B osztályú, nagy teljesítményű erősítő...

  38 000 Ft‎
 • Kicker TCWC104
  Kicker TCWC104

  Mélysugárzó láda, Comp C 25 cm gyári Kicker, fekete kárpit, sárga...

  51 900 Ft‎
 • Kicker TRTP102
  Kicker TRTP102

  Mélysugárzó láda 25 cm, CompRT mélysugárzóval, lefelé néző extra lapos...

  96 900 Ft‎
 • Kicker TCWRT102
  Kicker TCWRT102

  Mélysugárzó láda 25 cm, CompRT mélysugárzóval, extra lapos kivitel,...

  89 900 Ft‎

Gyártók

Autóhifi tartozékokAutóhifi tartozékok széles választékban és kedvező áron - ha a tökéletes hangzáshoz és a kényelmes használathoz elengedhetetlen kellékeket keresi.

Az autóba kerülő hangrendszer teljes kiépítéséhez nem csupán a hangsugárzókra és az egyéb, lényeges egységekre van szükség, de olyan apróságokra is, amelyek lehetővé teszik ezek együttműködését, méghozzá a lehető legnagyobb hatékonysággal. Az autóhifi tartozékok közé tehát olyan alkatrészek tartoznak, mint a kábelek, a különféle csatlakozók és kondenzátorok, de akár az olyan kényelmi kiegészítőket is ide sorolhatjuk, mint amilyen a hifi távirányítója.

Amennyiben autóhifi tartozékokra lenne szüksége, a legjobb helyen jár! Nálunk mindent beszerezhet, ami az autóhifi kialakításához és kényelmes használatához szükséges lehet, sőt, még többet is!

Ha autóhifi tartozékokat szeretne vásárolni, tekintse meg webáruházunk kínálatát, válasszon, majd rendeljen mindössze néhány kattintással, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!