Twitter
Tweets by autohifistudio
Youtube
Pinterest
Blogger

Kategóriák

Új termékek

 • Audio System Carbon 130.2
  Audio System Carbon 130.2

  A 2 csatornás analóg A/B osztályú, nagy teljesítményű erősítő...

  38 000 Ft‎
 • Kicker TCWC104
  Kicker TCWC104

  Mélysugárzó láda, Comp C 25 cm gyári Kicker, fekete kárpit, sárga...

  51 900 Ft‎
 • Kicker TRTP102
  Kicker TRTP102

  Mélysugárzó láda 25 cm, CompRT mélysugárzóval, lefelé néző extra lapos...

  96 900 Ft‎
 • Kicker TCWRT102
  Kicker TCWRT102

  Mélysugárzó láda 25 cm, CompRT mélysugárzóval, extra lapos kivitel,...

  89 900 Ft‎

Gyártók

30 cm-es mélyládák30 cm-es mélyládák többféle változatban, egyaránt kiváló minőségben és kedvező áron - a legszebb mélyek az autóban is!

Aki igazán audiofil, minden helyzetben az, így az autójában is. A tökéletes hangzás elérése az utastérben is elérhető, és bár nehezebb, mint egy szoba esetében, még így sem kell különleges eszközöket és szaktudást bevetni az érdekében. A modern autók hangrendszere többnyire megfelelő hangzást biztosít, ám egy 30 cm-es mélyláda még mindenképp szükséges annak érdekében, hogy ne csak a magas- és közép-, de a mély tartomány is tökéletesen hallható legyen. Egy 30 cm-es mélyláda rendszerbe illesztése ráadásul szinte pillanatok alatt megoldható, csupán meg kell vásárolni, majd bekötni.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a 30 cm-es mélyládák iránt, tekintse meg webáruházunk kínálatát, válasszon, majd rendeljen mindössze néhány kattintással, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!