Twitter
Tweets by autohifistudio
Youtube
Pinterest
Blogger

Kategóriák

Új termékek

 • Audio System Carbon 130.2
  Audio System Carbon 130.2

  A 2 csatornás analóg A/B osztályú, nagy teljesítményű erősítő...

  38 000 Ft‎
 • Kicker TCWC104
  Kicker TCWC104

  Mélysugárzó láda, Comp C 25 cm gyári Kicker, fekete kárpit, sárga...

  51 900 Ft‎
 • Kicker TRTP102
  Kicker TRTP102

  Mélysugárzó láda 25 cm, CompRT mélysugárzóval, lefelé néző extra lapos...

  96 900 Ft‎
 • Kicker TCWRT102
  Kicker TCWRT102

  Mélysugárzó láda 25 cm, CompRT mélysugárzóval, extra lapos kivitel,...

  89 900 Ft‎

Gyártók

Autóhifi csomagok minőségi kivitelben, online rendeléssel, a szettek megvásárlásával Ön nem tévedhet!

Manapság nagyon sokféle kiegészítőt, szerkezetet lehet kapni az autóhifi rendszerekhez. Könnyen előfordulhat, hogy egyes vevők a kínálatból rosszul válogatják össze a beépíteni kívánt szett részeit, ami pedig csak kipróbálás után derül ki számukra. Ez rendkívül kellemetlen, hiszen ki kell cserélni a rendszerbe nem illő elemeket, ez a procedúra pedig rengeteg időt és energiát felemészthet. Amennyiben Ön elkerülné a problémás helyzeteket, válassza inkább autóhifi csomagjainkat!

Az autóhifi csomagok megvásárlásával Ön nem tévedhet, hiszen a vásárlók helyett mi már összeválogattuk az összeillő kiegészítőket, elemeket. Sokkal könnyebb, gyorsabb ebben a formában a rendszerek kialakítása, így elkerülheti, hogy utólag kelljen foglalkozni egyes elemek cseréjével. Nagyon sok minőségi terméket kínálunk, amikhez vevőink gyorsan és egyszerűen hozzájuthatnak.

Fedezze fel a választékot, és rendelje meg az igényeknek megfelelő szettet! Ha bővebb információkra lenne szüksége, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.