Twitter
Tweets by autohifistudio
Youtube
Pinterest
Blogger

Kategóriák

Gyártók

1 DIN multimédia egységekAz 1 DIN multimédia egységek által több funkció kerülhet az autóba, mint amennyit a gyári egység képes biztosítani.

Az 1 DIN a fejegység méretére utal; ez a kisebb kategória, amely egy hagyományos autórádió helyére is könnyedén befér, tehát az 1 DIN multimédia fejegységeket szinte minden gépjárműben el lehet helyezni. Ráadásul az áruk is kifejezetten kedvező, bár tény, hogy a nagyobb tudású készülékekért némileg magasabb árat kérnek.

Az 1 DIN multimédia fejegységeket nálunk is megtalálhatja, méghozzá több típusban! Többféle funkcióval ellátott változatokat kínálunk több márkától, amelyek közös tulajdonsága a kiváló minőség és a kedvező ár. Ha szeretné fejleszteni autója multimédiás tulajdonságait, vásároljon 1 DIN multimédia fejegységet kínálatunkból!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését az 1 DIN multimédia fejegységek iránt, tekintse meg webáruházunk kínálatát, válasszon, majd rendeljen mindössze néhány kattintással, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!