Twitter
Tweets by autohifistudio
Youtube
Pinterest
Blogger

KÉNYELEM, EXTRA Tessék.

Alkategóriák

 • ülésfűtés
 • Bluetooth kihangosító
  A biztonságos vezetés érdekében és a csekk elkerülése végett használj kihangosítót!

  Vezessen és csevegjen autóhifi bluetooth kihangosítóval!

  Vezessen és csevegjen autóhifi bluetooth kihangosítóval!Az autóban, vezetés közben történő telefonálás több szempontból is kerülendő cselekedet: egyrészt pénzbírsággal büntetik, másrészt balesetveszélyes. A telefonálás közben az egyik kezünket értelemszerűen a telefon foglalja el, így csak a másik kézre marad a kormányzás, illetve a sebességváltás, arról nem is beszélve, hogy a figyelmünket is meg kell osztani, így könnyű végzetes hibákat elkövetni. Ezen a problémán segíthet egy minőségi autóhifi bluetooth kihangosító!

  Az autóhifi bluetooth kihangosító használatával anélkül telefonálhatunk, hogy tartanunk kellene a telefonunkat, hiszen ez az eszköz képes kihangosítani a hívásokat. Érdemes beszerezni egyet az autóba, hiszen nem ignorálhatunk minden hívást, így viszont biztonságosan megtehetjük, hogy telefonálunk vezetés közben, de nem a vezetés helyett.

  Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken, és válogasson színvonalas termékeink közül! Vásároljon autóhifi bluetooth kihangosítót kedvező áron kínálatunkból!

 • központizár
 • parkolást segítő...