Twitter
Tweets by autohifistudio
Youtube
Pinterest
Blogger

Kategóriák

Új termékek

 • Audio System Carbon 130.2
  Audio System Carbon 130.2

  A 2 csatornás analóg A/B osztályú, nagy teljesítményű erősítő...

  38 000 Ft‎
 • Kicker TCWC104
  Kicker TCWC104

  Mélysugárzó láda, Comp C 25 cm gyári Kicker, fekete kárpit, sárga...

  51 900 Ft‎
 • Kicker TRTP102
  Kicker TRTP102

  Mélysugárzó láda 25 cm, CompRT mélysugárzóval, lefelé néző extra lapos...

  96 900 Ft‎
 • Kicker TCWRT102
  Kicker TCWRT102

  Mélysugárzó láda 25 cm, CompRT mélysugárzóval, extra lapos kivitel,...

  89 900 Ft‎

Gyártók

KIYO lézerblokkolóKIYO lézerblokkoló, az ideális választás a magyar utakra. Válasszon megbízható, pontos eszközt, ami maximálisan megfelel a hazai jogszabályoknak!

Egyes autótulajdonosok szeretnének lézerblokkolót vásárolni azért, hogy megakadályozzák a büntetéseket. Sokféle termék közül válogathatnak ezen a területen, többen hajlamosak elveszni ebben a gazdag választékban. Szívesen fogadnának ajánlást az ideális termékkel kapcsolatban azért, hogy minél hamarabb beszerezhessék a megfelelő készüléket. Amennyiben Ön is ehhez a táborhoz tartozik, ajánljuk figyelmébe a KIYO lézerblokkolót!

KIYO lézerblokkoló ideális választás a készülékvásárláskor. Az eszköz kiváló teljesítménnyel rendelkezik, sokkal hatékonyabb védelmet nyújt, maximálisan megfelel a szakmai követelményeknek. A termék komplex megoldást nyújt a magyar autósok számára, tervezésekor a szakember nagy hangsúlyt fektettek a hazai jogszabályokra, így nem érhetik kellemetlen meglepetések használat közben.

A KIYO lézerblokkolóval garantáljuk, hogy elégedett lesz. Honlapunkon bővebb információkat is találhat a termékismertetőben. Ha kérdései lennének, keressen minket bizalommal az elérhetőségeinken!