Twitter
Tweets by autohifistudio
Youtube
Pinterest
Blogger

Megtekintett termékek

Gyártók

Pandora Smart járművédelmi rendszer CAN BUS

Új

A Pandora Smart a legjobb OEM (eredeti berendezés gyártó) kulcs megoldás, indításgátló Bluetooth-jellel és a legújabb GSM-modemmel okostelefon-integrációhoz. A Pandora fejlett biztonsági és távoli indító rendszereinek minden előnyét biztosítva, amely közvetlen kapcsolatot biztosít a 2xCAN-buszhoz, kényelmesen hozzáadja autóját az online vezérelt eszközök listájához.

Bővebb leírás

154 000 Ft‎

Egyéb infó

Intelligens távoli motor indítás

A telepítéskor minden Pandora rendszer képes járműve motorjának távindítására. A rendszerek fontos biztonsági ellenőrzéseket végeznek a jármű biztonságos indítása előtt. Automatikus és kézi sebességváltókhoz is rendelhető. A távindítás során ellenőrizze a motor paramétereit és a jármű állapotát. Indítsa el a motort idő (pl. hétfőtől-péntekig minden reggel 8 órakor), feszültség és egyenletes hőmérséklet beállításokkal. A beépített Turbo időzítő és a gyújtás támogató funkciók lehetővé teszik a turbófeltöltő motorok integrálását, a rendszert folyamatosan élesen tartva.

Eredeti intergált indításgátló BYPASS

Ez lehetővé teszi a Pandora rendszer számára, hogy megkerülje a legtöbb modern gépkocsihoz illesztett legtöbb gyári indításgátló rendszert. Ez lehetővé teszi a távoli motor indítást anélkül, hogy tartalék kulcsot hagyna a jármű belsejében.

Aktív biztonság

Aktív biztonsági módban élesítéskor az online szolgáltatás folyamatosan figyelemmel kíséri a kapcsolatot, valamint a járművének koordinátáit. Abban az esetben, ha a járművet vontatják, vagy a kapcsolat megszakad / blokkolva van, a
tulajdonos azonnal értesítést kap.

GPS/GLONASS pozícionálás

Gyorsan megkeresi a járművét, szinkronizálja a riasztási időt és a dátumot, és lehetővé teszi az eseménytörténet fontosabb koordinátáinak mentését. A mozgások és a nyomkövetési funkció is rendelkezésre állnak. A követési funkció részletes jelentést ad a mérföldekről, az utazási időről, az átlagos és a maximális sebességről, valamint térképen jeleníti meg a megtett útvonalat.

Motor előmelegítő szabályozása

Ha a jármű gyári előmelegítővel vagy motormelegítővel van felszerelve, akkor a Pandora rendszer vezérelheti azt. Használja a modern és hatékony módszert az autó fűtésére, mielőtt vezet.

Tanúsítvánnyal ellátott

Az összes Pandora termék biztonsága és minősége megfelel a rangos TÜV SÜD által vizsgált ECE 116 európai szabvány szerinti homologizációs követelménynek.

A Pandora Smart egy online kulcs RF kártyával, mely távvezérlő is lehet egyben. A Pandora nagyfokú biztonságát és az előbbi rendszerek minden előnyét biztosítja, de ezen felül hozzáadja az autóját az online vezérlésű eszközök listájához. Termékleírás Távindítás és felügyelet Teljes vezérlés és ellenőrzés - az autó gyári távvezérlője, a Bluetooth kártyák, az okostelefon alkalmazás és webes felhasználói felület segítségével elérhető a rendszer minden funkciója. A rendszer integrált indításgátló bypass funkcióval rendelkezik, amely sok népszerű autónál elérhető. Integrált ütés, emelés és 3D mozgásérzékelőt használ a rendszer. Kidolgozott algoritmusok alapján a megfelelő választ alkalmazza bármilyen eseményre a téves riasztások elkerülése érdekében. Felügyelet és nyomkövetés A gyári távirányító, a Bluetooth kártyák, a GSM modem és az online szolgáltatás lehetővé teszi, hogy figyelje az autó különböző paramétereit, megtekintse az előzményeket és kövesse a járműve mozgását GPS * segítségével (* opcionális). GSM kommunikáció A beépített GSM modem helyi SIM-kártyát igényel, és lehetővé teszi a rendszer számára, hogy hívásokat kezdeményezzen, SMS-t küldjön, parancsokat fogadjon telefonon keresztül, vagy hozzáférhessen az online szolgáltatáshoz. Okostelefon alkalmazás Az Android és IOS alkalmazások lehetővé teszik a rendszer teljes vezérlését, valamint a felügyeletet és a jármű követését. Állófűtés távvezérlés A rendszer lehetővé teszi a Webasto vagy az Eberspaecher készülékek funkcióinak távvezérlését. A rendszer közvetlenül csatlakoztatható az előmelegítőhöz CAN-BUS -on keresztül. Intelligens vezérlés Vezérelhető a rendszer a gyári kulcsról, a Bluetooth kártyákkal, az okostelefonról vagy gyakorlatilag bármely internetkapcsolattal rendelkező eszközzel a webes felhasználói felületről. Teljes védelem Integrált ütés, emelés és 3D mozgásérzékelőt használ a rendszer. Kidolgozott algoritmusok alapján a megfelelő választ alkalmazza bármilyen eseményre a téves riasztások elkerülése érdekében.

Vélemények

Írd meg véleményed

Pandora Smart járművédelmi rendszer CAN BUS

Pandora Smart járművédelmi rendszer CAN BUS

A Pandora Smart a legjobb OEM (eredeti berendezés gyártó) kulcs megoldás, indításgátló Bluetooth-jellel és a legújabb GSM-modemmel okostelefon-integrációhoz. A Pandora fejlett biztonsági és távoli indító rendszereinek minden előnyét biztosítva, amely közvetlen kapcsolatot biztosít a 2xCAN-buszhoz, kényelmesen hozzáadja autóját az online vezérelt eszközök listájához.

9 Hasonló termék: