Twitter
Tweets by autohifistudio
Youtube
Pinterest
Blogger

UNIVERZÁLIS készülékek

Megtekintett termékek

Gyártók

Dension Car Dock for SmartPhone2 (NFC képes) - Univerzális okostelefon adapter bármely autóhoz, bármely telefonhoz Nagyobb

Dension Car Dock for SmartPhone2 (NFC képes) - Univerzális okostelefon adapter bármely autóhoz, bármely telefonhoz

Új

Car Dock for Smartphone2 - A legfejlettebb technológiánk

Dension Car Dock for Smartphone2 - Az érintés ereje...

A Car Dock for Smartphone készülékkel történelmet írtunk. Most még tovább megyünk!

Bővebb leírás

26 990 Ft‎

Egyéb infó

Az új Car Dock for Smartphone2 a legendás Car Dock for Smartphone jelentősen megújított utódja. A letisztult dizájn és a legfejlettebb technikai megoldások kombinációja vezető innovációval párosul. Az első univerzális autós okostelefon adapter, mely NFC vezérléssel rendelkezik. Egyedülálló ajánlat autós okostelefon tulajdonosoknak.

Dension Car Dock for Smartphone2 tartja, kihangosítja, tölti* okostelefonját, valamint bárminemű audio tartalmat (zene, alkalmazások hangja, hívások, SMS hangja, stb.) átvisz az autó saját hangrendszerére.

* A Car Dock for Smartphone2 kifejezetten az okostelefon szabványnak megfelelő micro USB töltőcsatlakozóval rendelkező telefonokhoz került kifejlesztésre. Ilyen töltéssel rendelkeznek többek között az Android, Windows Phone, BlackBerry, valamint a néhai Symbian operációs rendszerrel futó okostelefonok. Az átgondolt kialakítás és a Bluetooth alapú, platform független kommunikáció miatt minden telefonnal működik, amelyen micro USB töltő csatlakozó található. 

Car Dock for Smartphone2 különleges hangminőséget kínáló okostelefon adapter, mely egyedi technológiájának köszönhetően az autó audiorendszerén keresztül szólaltatja meg a telefon kihangosítását, a telefonján tárolt, vagy annak segítségével az internetről streamelt zenét, sőt, a telefonjára telepített navigáció futtatásakor annak hangparancsait is! Mindezt akár egyszerre, intelligens módon elhalkítva azt, amire éppen nincs szükség.

A Dension HPST (High Precision Sound Transmission) technológia garantálja, hogy valamennyi audio tartalom hangja kiváló minőségben legyen hallható autója audiorendszerén keresztül! Jó autórádiója van? Akkor ez is gyönyörűen fog szólni!

 

Sőt! A piacon elsőként, a Car Dock for Smartphone2 -t NFC vezérléssel láttuk el! Tudja mi az az NFC? Ilyen telefonja van? Akkor imádni fogja!

Az NFC (Near-Field Communication) szabvány egy érintésen alapuló kommunikációs szabvány, mely képes egy parancsot csupán az eszközök fizikai összeérintésével, gyorsan végrehajtani a telefon és a Car Dock között.

NFC 1 - Spórolna telefonja gyorsan fogyó akkumulátor üzemidejével? Segítünk! Bluetooth kapcsolatát nem kell ezentúl állandóan bekapcsolva tartania, ha nem akarja! Nem kell többé a Bluetooth funkciót ki-be kapcsolgatni okostelefonján, valamint Car Dock készülékét összepárosítani, a Car Dock for Smartphonemegteszi ezt Ön helyett!

A dobozban található elegáns NFC kulcstartó gyári programozása lehetővé teszi, hogy amennyiben azt hozzáérinti NFC-képes telefonjának NFC pontjához, a Bluetooth nemcsak egyből bekapcsolódik telefonján, de a párosítást is elvégzi a Car Dock-kal. Önnek mindössze engedélyeznie kell a csatlakozást, esetleg a párosítási jelszót (telefonfüggő) beírni!

NFC 2 - "NFC bónusz ajándék": A gyári csomagban egy további NFC-s matrica is található, melyre a Car Dock beállításának egyik legfontosabb lépését, az FM vivőfrekvencia behangolását programoztuk fel! Így, ha a telefont hozzáérinti a matricához, automatikusan megtörténik a - általunk országosan javasolt - 102.5 MHz-es frekvencia beállítása a készülék HPST rendszerében. A frekvencia azonban csak javasolt, az tetszőleges értékre állítható! Ezért a matrica ún. nyílt programozással rendelkezik, amelynek utasításkészlete utólagosan is módosítható egy NFC-író programmal! Így szinte bármilyen funkció elérése ráprogramozható az NFC-s matricára, csak hogy kényelmesebb legyen a használata!

Ide kattintva olvassa el, mit javasolnak a mobilarena.hu szakértői!

Vélemények

Írd meg véleményed

Dension Car Dock for SmartPhone2 (NFC képes) - Univerzális okostelefon adapter bármely autóhoz, bármely telefonhoz

Dension Car Dock for SmartPhone2 (NFC képes) - Univerzális okostelefon adapter bármely autóhoz, bármely telefonhoz

Car Dock for Smartphone2 - A legfejlettebb technológiánk

Dension Car Dock for Smartphone2 - Az érintés ereje...

A Car Dock for Smartphone készülékkel történelmet írtunk. Most még tovább megyünk!

4 Hasonló termék: