Twitter
Tweets by autohifistudio
Youtube
Pinterest
Blogger

UNIVERZÁLIS készülékek

Megtekintett termékek

Gyártók

Dension Car Dock LitePLUS - Univerzális okostelefon adapter bármely autóhoz, bármely telefonhoz Nagyobb

Dension Car Dock LitePLUS - Univerzális okostelefon adapter bármely autóhoz, bármely telefonhoz

Új

Univerzális okostelefon adapter bármely autóhoz, bármely telefonhoz

ELJÖTT AZ IDŐ! Az okostelefonok az autókban is átveszik az uralmat az avítt technológiák felett.

Nincs többé szüksége feltétlenül CD-re, vagy egyéb beépített zenelejátszóra, nincs szüksége navigációra, sőt beépített telefonra vagy egyéb haszontalan eszközre sem, csupán okostelefonjára és a megfelelő összekötő láncszemre.

Bővebb leírás

18 990 Ft‎

Egyéb infó

Dension Car Dock lite plusA legtöbbet hozza ki okostelefonjából.

Kicsi, könnyű, kompakt, és mégis működik.Bármely autóban, bármilyen okostelefonnal*.
 * ( Bluetooth A2DP képesség feltétel)
Dension Car Dock for SmartPhone - Univerzális okostelefon adapter bármely autóhoz, bármely telefonhoz


 

Mire képes?

  • ZENÉL. Okostelefonján tárolt, vagy streamelt bármely audio tartalmat (zene, webrádió, videó, játékok hangja, stb.) az autója hangszóróin át hallgathat.
  • KIHANGOSÍT. Telefonáljon biztonságosan kéz nélkül, az autó hangszóróin keresztül kihangosítva! A VoIP telefonálást (pld: Skype, Viber, Vonage stb.) is képes kihangosítani, így költséget spórol meg Önnek!
  • NAVIGÁL. Okostelefonjára telepített navigáció hangutasításait is autója hangrendszerén át hallhatja, miközben a horizontális és vertikális irányok közötti váltás csak egy mozdulat műve.
  • TÖLT. A beépített micro USB csatlakozóval tölti ezzel a szabvánnyal szerelt okostelefonját. (Más csatlakozója van? Sebaj, kínálunk opcionális átalakítókat is!)
  • TART. Szabadalmaztatott, flexibilis mechanikája bármilyen helyzetben megtartja telefonját akár a szélvédőre, akár a műszerfalra rögzítve! Még egy imbusz csavarkulcsot is beépítettünk, hogy mindig kéznél legyen, ha annak csavarjait lazítani, vagy feszíteni szeretné! Görgessen listákat függőlegesen, vagy nézze a navigációt vízszintesen… Egy mozdulat.
  • PLUG & PLAY. Bármikor átteheti másik autóba, kis méreténél és autótól független képességeinél fogva. Több autót használ? Külföldre utazik? Autót bérel? Autót cserél? Mindezen esetekben tökéletes megoldást kínál a Car Dock for SmartPhone.
  • AKÁR ZSEBBŐL IS. Az alkalmazott technológia szerint telefonját akár be sem kell helyezze a tartóba, Bluetooth-on keresztül az mégis képes ugyanúgy kommunikálni autója rádiójával, mintha fizikailag is csatlakoztatná.
  • Hogyan kapcsolódik az autórádióhoz? Kétféleképpen lehetséges. Amennyiben van AUX bemenete autórádiójának, úgy a csomagban található kábellel ehhez kell csatlakoztatnia. Amennyiben nincs, úgy a Dension által fejlesztett HPST technológia az autó saját vezetékhálózatán keresztül képes eljuttatni a frekvencia modulált jeleket az autórádió antenna bemenetére, a szivargyújtó csatlakozón keresztül. Ennek a megoldásnak a segítségével, mint egy rádióadót tudja hallgatni a telefonjáról érkező valamennyi hangot. Válasszon ki egy üres frekvenciát az autórádión, majd ugyanazt a frekvenciát kell beállítania a Car Dock for SmartPhone-on is okostelefonja billentyűzete segítségével! Gyerekjáték, mégis működik!
  • A legjobb ami a telefonjával történhet !
  • "Bónusz": nem csak telefonról játszhat le zenét segítségével autójában, de tablet , vagy notebook számítógépéről, sőt minden Bluetooth (HSP+A2DP) képes eszközről és azok sokan vannak...

 

Kiemelkedő ár-érték arányt kínál. Br. fogy. ára: 25.990.-Ft.

Dension Car Dock for SmartPhone – Bármilyen telefonból*, bármilyan autó médiaközpontját varázsolja...

 * ( Bluetooth A2DP képesség feltétel)

 

Hogyan működik?

A modern Bluetooth technika képes valamennyi hang átvitelére telefonja és egy külső Bluetooth egység között. Csak párosítsa össze a telefonja Bluetooth kapcsolatát a Smartdock-kal és már készen is áll. Akár a tartóban, akár a zsebében van telefonja kész a teljeskörű működésre.

A Dension HPST technológia kitűnő hangátvitelt biztosít, bármilyen autóban* és bármilyen telefonnal**

 

*,**  legalább FM rádióval ellátott autó - HSP/A2DP kompatibilis telefon esetén

 

1._Csatlakoztassa a Car Dock for SmartPhone szivargyújtó csatlakozóját. Egy zöld LED jelzi a működést.

2._Telefonján kapcsolja be a Bluetooth-t és keresse meg a Smart Phone Dock-ot. Amikor megtalálta, párosítsa össze vele telefonját. A szükséges PIN kód: 8888

3._Amennyiben nem AUX kábelen keresztül kívánja hallgatni, állítsa be az FM vivőfrekvenciát a következő módon:

a._Kapcsolja be az autórádiót és keressen rajta egy frekvenciát, ahol nincs adás pld: 102,5MHz

b._Telefonja billentyűzetén vagy virtuális billentyűzetén egy parancssor segítségével tudja a frekvenciát beállítani a következő módon: tárcsázóján üsse be a következőket: háromszor a kettős kereszt, majd a kiválasztott frekvencia, ezt követően nyomja meg a zöld híváskezdeményezés gombot (példánk esetében: ###1025 azaz a kiválasztott frekvencia helyi érték nélkül, majd hívás).

c._A hívás nem is megy ki, ez csupán egy parancs és beállítja a vivőfrekvenciát. A rádió sustorgása megszűnik, az RDS rádió kijelzőjén megjelenik: Car Dock. Javasoljuk, hogy mentse el ezt az autórádió 6-os gombjára, így egy gomb megnyomásával elérhető lesz. Kész. Innentől telefonja bármely hangja autórádióján keresztül szólalhat meg.

Figyelem! A rendszer „hordozható” és nem autóspecifikus, így egyéb rádióadó, vagy CD hallgatásakor a telefonhívást úgy tudja felvenni, hogy a bejövő hívást a telefon képernyőjén látva ki kell választania az AUX, vagy a beállított FM csatornát, atól függően, hogy melyiket használja! Ennek kiválasztásakor már a csengőhangot is az autóhangszórókon keresztül hallja majd! Ekkor érintse meg a telefonon a zöld gombot és a kihangosítás működik!

Vélemények

Írd meg véleményed

Dension Car Dock LitePLUS - Univerzális okostelefon adapter bármely autóhoz, bármely telefonhoz

Dension Car Dock LitePLUS - Univerzális okostelefon adapter bármely autóhoz, bármely telefonhoz

Univerzális okostelefon adapter bármely autóhoz, bármely telefonhoz

ELJÖTT AZ IDŐ! Az okostelefonok az autókban is átveszik az uralmat az avítt technológiák felett.

Nincs többé szüksége feltétlenül CD-re, vagy egyéb beépített zenelejátszóra, nincs szüksége navigációra, sőt beépített telefonra vagy egyéb haszontalan eszközre sem, csupán okostelefonjára és a megfelelő összekötő láncszemre.

4 Hasonló termék: