Twitter
Tweets by autohifistudio
Youtube
Pinterest
Blogger

Új termékek

  • Kicx St 1.1500 DF
    Kicx St 1.1500 DF

    D oszályú erősítőTeljesítmény:4 ohm 1x650W2 ohm 1x1050W1 ohm 1x1500WJel...

    80 000 Ft‎

Megtekintett termékek

Gyártók

KIYO traffi jelző MOTOROKHOZ

Új

Kifejezetten motorkerékpárokhoz kifejlesztett telepített VÉDA kapu előrejelző, vízálló, műszerfalra ragasztható LED kijelzővel és frissíthető teljes Európa telepített traffipax adatbázissal.

Bővebb leírás

29 900 Ft‎

Egyéb infó

 

A várva várt jó idő megérkezésével előkerültek a motorok, készen állva a széles utak felfedezésére, a kanyaros utak meghódítására. Ilyenkor a legkönnyebb a felhőtlen motorozásba belefeledkezni. Na és persze ilyenkor futnak bele legtöbben a traffipaxokba is. Hogy ez idén ne így történjen, mérnökeink aktív motorosok részvételével kifejlesztették a legújabb eszközt, amely legális védelmet nyújt a „VÉDA” kapuk ellen, kifejezetten motorkerékpárokhoz kialakítva.

 

Vissza

KIYO GPS M1 a VÉDA kapuk ellen motorosoknak

A VÉDA kamerahálózat telepített ellenőrzési pontjainak telepítése 2015 december 31-el befejeződött. Országszerte 365 kamera, 132 olyan pontra került kitelepítésre, amelyet a közlekedésbiztonsági szakemberek balesetveszélyesnek ítéltek. A rendszer a sebességtúllépésen kívül egyéb közúti szabálysértések automatikus rögzítésére is szolgál.

A telepített ellenőrzési pontok legálisan használható GPS rendszerű detektorokkal, mint például a KIYO GPS M1 hatékonyan és megfelelő időben, már 500 méterrel a kapuk előtt előrejelezhetők. Minden esetben lassítani kell! A telepített traffipax előrejelzők nem képesek blokkolni a sebességmérő eszközöket, csupán időben figyelmeztetnek a közelgő sebességmérő helyre, így a jármű vezetője szükség szerint korrigálhatja haladási sebességét.

 

 *Legálisan használható termék

Magyarországon a 2012.09.01. KRESZ 3.§ (3) alapján: “Tilos a közúti közlekedés hatósági ellenőrzését megakadályoni, megzavarni, valamint az ellenőrzés eredményét befolyásolni, ide NEM értve az ellenőrzést előre jelző eszközök használatát.” Külföldi használat esetén ellenőrizze a helyi jogszabályokat a termékre vonatkozóan!

 

A KIYO GPS M1 működése

A készülék a gyújtás ráadása után bekapcsol és elkezdi keresni a kapcsolatot a GPS műholdakkal. Ekkor az állapotjelző LED villogó fénnyel jelzi a keresés tényét. A kapcsolat létrejöttét és a készülék aktív állapotát az állapotjelző LED folyamatos fénnyel jelzi. A figyelmeztető LED szalag mindaddig nem világít, amíg a motor a veszélyes hely közelébe nem ér. Ekkor ha a megengedett maximális sebesség alatt halad, a LED szalag folyamatos, halvány fénnyel világít, ha a megengedett maximális sebesség felett halad, akkor erős, villogó fénnyel jelez.

A GPS Detektor adatbázisa és szoftvere USB porton keresztül pendrive segítségével frissíthető. A frissítéssel kapcsolatos információk a https://kiyotechnology.com/hu/gpsm1-update.php oldalon érhetőek el.

 

 

Az adatbázis a következő országokat tartalmazza: Andorra; Ausztria; Belgium; Bosznia-Hercegovina; Bulgária; Horvátország; Ciprus; Csehország; Dánia; Észtország; Finnország; Franciaország; Németország; Egyesült Királyság; Görögország; Magyarország; Izland; Írország; Olaszország; Lettország; Liechtenstein; Litvánia; Luxemburg; Málta; Hollandia; Norvégia; Lengyelország; Portugália; Románia; Oroszország; Szerbia; Szlovákia; Szlovénia; Spanyolország; Svédország; Svájc; Törökország; Ukrajna.

A készülék figyelmeztető LED szalagjának fényereje a GPS idő és az ismert napkelte-napnyugta időtábla alapján nappal teljes fényerővel, este pedig halvány fénnyel világít a vakítás csökkentése érdekében.

 


A készülék egy közlekedésbiztonsági eszköz, amely figyelmeztetésével segíti a jármű vezetőjét, hogy elkerülje a sebességtúllépést. Minden esetben tartsa be a sebességhatárokat és közlekedjen az út- és látási viszonyoknak megfelelően! Külföldi használat esetén nézzen utána és tartsa be a helyi jogszabályokat! A gyártó és forgalmazó semmilyen felelősséget nem vállal a sebességhatár túllépéséből és/vagy a készülék használatából, vagy a szakszerűtlen beszereléséből adódó bármilyen jellegű büntetésért, kárért vagy bármely egyéb hátrányért. A traffipaxvédelmi eszközök nem tévedhetetlenek. Előfordulhatnak olyan szituációk, ahol későn vagy egyáltalán nem jelez bizonyos külső körülmények miatt. Ennek oka nem a készülék hibás működéséből adódik, hanem a fizika törvényszerűségére vezethető vissza.

Vélemények

Írd meg véleményed

KIYO traffi jelző MOTOROKHOZ

KIYO traffi jelző MOTOROKHOZ

Kifejezetten motorkerékpárokhoz kifejlesztett telepített VÉDA kapu előrejelző, vízálló, műszerfalra ragasztható LED kijelzővel és frissíthető teljes Európa telepített traffipax adatbázissal.

1 Hasonló termék: