Google+
Twitter
Tweets by autohifistudio
Youtube
Pinterest
Blogger

Megtekintett termékek

Gyártók

Rejtett lézerblokkoló + Telepített traffi előrejelző

Új

Proffesional rendszámtábla tartó keretbe szerelhető lézerblokkoló és lézerdetektor 4 db extra kisméretű szenzorral + KIYO GPS750 detektor alapkészülék telepített adatbázissal
Az akciós ár csak webes Rendelés esetén érvényes!

Bővebb leírás

199 999 Ft‎

-35 001 Ft‎

235 000 Ft‎

Egyéb infó

Manapság a lézerblokkolók esetében a trend a rejtett rendszerek beépítése, főleg esztétikai okokból, valamint azért, hogy eltakarjuk a kíváncsi szemek elől, hogy mit használunk kocsinkban.
A lézerblokkoló beépítést egy speciális PERSPEX lap valamint rendszámtábla keret segítségével végezzük el. A rejtve beépített lézerblokkoló kifejezetten a Magyar piacra optimalizált.

 


Specifikációk:

  • Lézerblokkoló, lézerdetektor és parkolósegéd funkció (legújabb SCS103 is)
  • 2 vagy 4 db extra kis méretű lézerblokkoló szenzor
  • Diszkrét beépíthetőség (rendszámtábla keretbe épített lézerblokkoló szenzorok)
  • (E7) típusjóváhagyási jelölés
  • NKH (Nemzeti Közlekedési Hatóság) által jóváhagyott minősítés
  • Ingyenes típusjóváhagyási plasztik kártya és jelölés a terméken

 

 

KIYO GPS750 detektor telepített adatbázissal

 

Előre feltöltött, ingyenesen frissíthető GPS adatbázis alapján magyar nyelven jelzi előre a telepített traffipaxok, átlagsebességmérő zónák, szekciókamerák, jelzőlámpába épített traffipaxok, veszélyes útszakaszok helyét. Ezek a sebességmérő rendszerek sok esetben egyáltalán nem bocsátanak ki semmilyen jelet, ezért nem jelezhetőek előre radar- és lézerdetektorral és lézerblokkolóval, csak GPS Detektorral.


GPS technológia a traffipaxvédelemben

A GPS technológia használatával még pontosabb információt kaphatunk a fixen telepített sebességmérő készülékek helyzetéről, miközben a zavaró téves riasztásokat is radikálisan csökkenthetjük. A GPS adatbázissal rendelkező detektorok azokról a sebességmérő eszközökről is képesek tájékoztatni, amelyek semmilyen jelet nem bocsátanak ki, tehát nem érzékelhetők sem radar- és lézerdetektorral, sem lézerblokkolóval.

Magyarországon 2015 közepétől 365 darab fix automata kamera kerül kihelyezésre a VÉDA - Közúti Intelligens Kamerahálózat részeként. Ezeknek a készülékeknek a helyzete nem változtatható,  ezért GPS technológia segítségével előre jelezhetők.

 

A készülék üzembe helyezése

A KIYO GPS750 detektor egyszerűen beépíthető, csupán a szettben található tapadókorongos konzolt kell a szélvédőre rögzíteni, majd csatlakoztatni a szivargyújtóba a készülék tápellátását biztosító szivargyújtó csatlakozót.  
 
A GPS750 detektor rejtett módon a műszerfal különböző tartóiba, vagy a műszerfal mögé is elhelyezhető. Ebben az esetben kiegészítő külső GPS antenna használata szükséges a GPS műholdak jeleinek megfelelő vételéhez.

 

A készülék használata

A készüléket a gyújtás ráadásával tudjuk bekapcsolni. Az aktív állapotot hang és fény is jelzi. Előre telepített, frissíthető adatbázisa és a GPS vevő segítségével a GPS750 folyamatosan nyomon követi az aktuális pozíciót, és azt is, hogy az adott útvonalon található-e sebességmérő készülék vagy egyéb veszély. Ha egy ilyen pozícióhoz közeledik, magyar nyelven figyelmeztet a távolságra és a megengedett sebesség túllépésére, ami ekkor időben korrigálható.

Ha olyan egyedi riasztást szeretne hozzáadni a készülékhez, ami még nem szerepel az adatbázisban, akkor például egy új traffipax esetén saját „veszélyes” pontot is megadhat. A GPS750 a telepített veszélyek előre jelzésén kívül az aktuális sebességről, átlagsebességről, legnagyobb sebességről, pontos GPS időről is tájékoztat. Beállítható gyorshajtási figyelmeztetés és a GPS750 radardetektor modullal kombinálva az eszköz képes a nem telepített, radaros sebességmérők előrejelzésére is.    
 
 
A www.gps-detector.net honlapunkról ingyenesen letölthető a mindenkori legújabb adatbázis, így mindig naprakész lehet! Az adatbázis számítógépen keresztül frissíthető a csomaghoz tartozó USB kábellel.

 

 
 
 

Vélemények

Írd meg véleményed

Rejtett lézerblokkoló + Telepített traffi előrejelző

Rejtett lézerblokkoló + Telepített traffi előrejelző

Proffesional rendszámtábla tartó keretbe szerelhető lézerblokkoló és lézerdetektor 4 db extra kisméretű szenzorral + KIYO GPS750 detektor alapkészülék telepített adatbázissal
Az akciós ár csak webes Rendelés esetén érvényes!

12 other products in the same category: