Google+
Twitter
Tweets by autohifistudio
Youtube
Pinterest
Blogger

Megtekintett termékek

Gyártók

Okos Immobiliser

Új

Okostelefonnal vezérelhető intelligens lopásgátló, Tüv engedélyes, magyar termék!

Bővebb leírás

19 990 Ft‎

-5 000 Ft‎

24 990 Ft‎

Egyéb infó

iBlue Immobilizer:
Intelligens biztonsági megoldás autójához.
Ön nyugodtan alhat, miközben autója biztonságban van!

Jellemzők:
 • Könnyű használat

  Miután társította készülékét az autójába szerelt immobilizerrel egy testreszabható PIN kód segítségével, az a továbbiakban fel fogja ismerni önt és a következő alkalmakkor már elég csak egy gombot megnyomni, hogy az indításgátlást feloldja.

 • Szervíz mód

  Ideiglenesen letilthatja az indításgátlót, így bárki elindíthatja az autót a telefon nélkül is.
  Amikor szükséges, kikapcsolhatja a szervíz módot és újra ugyanazt a biztonsági védelmet élvezheti mint előtte!

 • Multiplatformos elérhetőség

  Az iBlue alkalmazás elérhető az összes ismertebb platformon: iOS, Android and Windows telefonokon.
  Keresse az iBlue immobilizer app alkalmazást!Több autóst érintő termék az iBlue Immobilizer, a járművek lopásvédelmére kifejlesztett eszköz egyik fontos tulajdonsága, hogy semmilyen külső nyom nem utal a jelenlétére. Nincs szükség antenna, visszajelző led, vagy a PIN kód beütésére alkalmas billentyűzet beszerelésére. A teljesen fekete dizájn és az egyforma fekete vezetékek pedig nehezen felfedezhetővé teszik az eszközt. Az indításgátló beépítése − szakemberek számára − könnyen elvégezhető, két tetszőleges, a motor indításához szükséges egység áramkörét kell a készülékkel megszakítani.

Az immobilizer kezelése az ingyenes iBlue Immobilizer okostelefon applikáció segítségével megy. Az iBlue Immobilizernek két üzemmódja van. Normál üzemmódban a gyújtás ráadása után a megfelelő 6 jegyű PIN kód beadásával engedélyezhető a motor indítása. Ebben az üzemmódban az applikációban lehetőség van automatikus PIN kód bevitel beállítására is, ilyenkor egyetlen gombnyomásra engedélyezhetjük az indítást. Szerviz üzemmódban nincs szükség a PIN kód beadására, a gépjármű azonnal indítható. A termék csak gyújtás ráadása után bocsájt ki magából Bluetooth rádió jelet, ezzel is nehezítve felfedezhetőségét, bemérhetőségét. Mi van akkor, ha lemerül telefonunk akkumulátora? Bizony baj, így az ilyen esetekre érdemes egy telefontöltőt autónkban tartani, amivel életre tudjuk kelteni a telefont, amiről aztán engedélyezhetjük az autó indítását.


Nem csak autóba, bármilyen járműbe beépíthető az Immobilizer névre hallgató iBlue indításblokkoló. A ház vízálló, -40, +85 Celsius fok közötti hőmérsékletet bír

Az okostelefonos kapu-, illetve indításgátló-vezérlés elvileg kényelmi funkciót adhat, hiszen egy távirányítóval vagy kapcsolóval kevesebbre van szükség. A sajtótájékoztató szerint természetesen tökéletesen, de ezt majd egy jövőbeli teszt is megerősítheti. Ijesztő lehet, hogy a mai okostelefonok szolidan szólva nem az örökkévalóságnak szólnak, de jó hír, hogy az Immobilizer deaktiválásához nem feltétlenül a korábban használt telefon szükséges, hanem a kód ismeretében az alkalmazást telepítve bármilyen telefon jó

Vélemények

Írd meg véleményed

Okos Immobiliser

Okos Immobiliser

Okostelefonnal vezérelhető intelligens lopásgátló, Tüv engedélyes, magyar termék!

30 other products in the same category: